Denna 55-tums TCL Roku TV är en stjäla för $370

0
60

Det här är en bra tid på året för att köpa en av de bästa TV-apparaterna, eftersom tillverkarna rensar ut gammalt lager och börjar sälja inför Super Bowl. Nu kan du få en utmärkt 55-tums Roku TV för bara 370 USD.

Modellen som säljs är TCL 55-tums Class 5, som är en 4K smart TV som kör operativsystemet Roku. Det betyder att den har inbyggd tillgång till nästan alla streamingtjänster, inklusive Netflix, Disney+, Apple TV+, Hulu, HBO Max, Roku Channel och mycket mer. Det finns fyra HDMI-portar på baksidan för anslutning av externa boxar och spelare, samt ett Ethernet-uttag (om du föredrar att inte använda den inbyggda Wi-Fi 5), optiskt ljud och USB.

TCL 55 Class 5-Series TV

Detta 4K TV har Roku-programvaruupplevelsen, Dolby Vision HDR-stöd och ett bra pris.

Bästa köp

369,99 USD
499,99 USD Spara 26%

Amazon

369,99 USD
429,99 USD Spara 14 %

Själva skärmen är en 4K QLED-panel, komplett med stöd för Dolby Vision, HDR10, HDR10+ och HLG. Det betyder att nästan alla filmer, tv-program eller spel bör ha exakta och livfulla färger. Det finns till och med stöd för variabel uppdateringsfrekvens (VRR) med AMD FreeSync, även om den maximala uppdateringsfrekvensen fortfarande är 60 Hz.

Best Buy har för närvarande TV:n till försäljning för 369,99 USD, en rabatt på 130 USD från original MSRP. Skärmpanelen är inte riktigt lika imponerande som skärmarna på TV-apparater i prisklassen $1 000+, som Samsung S95B, men TCL Class 5 sticker ut som en kvalitetsbudget-TV.

LÄS NÄSTA

  • › Elgato Stream Deck+ Review: Potential att slå in produktivitet
  • › 12 Mac Spotlight-funktioner du bör använda
  • › Thunderbolt vs. USB-C: What’s the Difference?
  • › Det första DirectStorage-spelet är här. Är din dator redo?
  • › iOS 16.3 låter dig låsa ditt Apple-ID med en fysisk nyckel
  • › Facebook Messengers krypterade chattar blir bättre