Delhi Confidential: Bollywood-sterren loven PM voor het vernoemen van de Andamanen en Nicobaren naar de winnaars van Param Vir Chakra

0
16

Echte en echte helden: toen premier Narendra Modi 21 eilanden van Andaman en Nicobar noemde naar winnaars van Param Vir Chakra, verschillende Bollywood-acteurs, waaronder Suneil Shetty, Sidharth Malhotra , Ajay Devgn, prees het gebaar op sociale media. De acteurs hadden de rol gespeeld van enkele van de Param Vir Chakra-prijswinnaars in hun respectievelijke films.

Shetty, die Rifleman Sanjay Kumar speelde in JP Dutta's ‘LOC: Kargil& #8217;, getweet: “Dankjewel schat. PM @narendramodi ji voor het hernoemen van 21 eilanden van #AndamanNicobar in de namen van de 21 #ParamVirChakra prijswinnaars, de ware helden van onze natie, op de 126e verjaardag van de geboorte van de grote #NetajiSubhasChandraBose.”

Malhotra had gespeeld Kapitein Vikram Batra in ‘Shershaah’, terwijl Devgn Capt Manoj Kumar Pandey speelde in ‘LOC: Kargil’.

Poll duikt: Nu de BJP zich concentreert op strategieën die haar zouden helpen haar suprematie op het electorale toneel te behouden, lijkt de leiding af te stevenen op een aantal veranderingen in haar manier van functioneren. Er zijn gesprekken geweest in de partijkringen dat de staatsvoorzitters meer verantwoordelijkheid zullen krijgen, aangezien de partij zich zal richten op het versterken van de organisatie.

Alleen abonnees VerhalenAlles bekijkenUPSC-sleutel – 25 januari 2023: weten over Egypte, India en niet-gebonden beweging…

Het gebruik van dierennamen om elkaar te beledigen is een stereotype dat we zouden kunnen…

In Odisha's door regen gevoede Malkangiri helpt een waterplan boeren een seco te verbouwen …Delhi Vertrouwelijk: Een speciale gierstbalie bij Delhi L-G’s At Home…Nieuwjaarspromotiecode SD25 toepassen

Partijbronnen zeiden dat enkele van de senior leiders en ministers die Rajya Sabha-leden zijn en degenen die de leiding hadden over belangrijke staten zal worden gevraagd om deel te nemen aan de verkiezingen. Hoewel er hierover geen aankondiging is, zei vakbondsminister Dharmendra Pradhan in een interview in Bhubaneswar dat hij verkiezingen zal betwisten.

© The Indian Express (P) Ltd