Home Dutch De nieuwe CEO's van Netflix bevestigen: het delen van wachtwoorden zal definitief worden beëindigd, de meerderheid zal moeten betalen

De nieuwe CEO's van Netflix bevestigen: het delen van wachtwoorden zal definitief worden beëindigd, de meerderheid zal moeten betalen

0

Afgelopen december bevestigde Netflix plannen om het delen van wachtwoorden in 2023 te beëindigen en dat het een door advertenties ondersteund niveau voor het online streamingplatform zou uitrollen. In een interview met Bloomberg hebben de twee nieuwe co-Chief Executive Officers (CEO's) van Netflix, Ted Sarandos en Greg Peters, meer details gegeven over wat dit einde van het delen van wachtwoorden zal betekenen.

Volgens Peters, zal het bedrijf de ervaring van de consument niet opofferen, zelfs niet als het het delen van wachtwoorden regelt, en dit zal een “geleidelijke aanpak” zijn. Maar hij voegde eraan toe: “De overgrote meerderheid van de mensen die niet voor Netflix betalen, zal voor Netflix moeten betalen.” Het komt in een behoorlijk stevige positie.

Hij gaf ook toe dat dit geen “algemeen populair soort evenement” zal zijn. en dat de streamingdienst waarschijnlijk enkele “ontevreden klanten” De CEO's benadrukten ook dat ze van plan zijn het aantal abonnees van het bedrijf met 15 tot 20 miljoen te vergroten, vooral met een focus op landen als India. En ja, toegegeven, het delen van wachtwoorden staat de groei van het aantal abonnees in de weg, wat een uitdaging is geworden voor Netflix in het licht van de groeiende concurrentie.

Lees meer |Netflix beëindigt het delen van wachtwoorden in 2023: Dit is waarom dit gebeurt

Op de vraag hoeveel mensen van de 100 miljoen die wachtwoorden delen, uiteindelijk zullen gaan betalen voor hun eigen Netflix-account, zei Peters dat ze dat zeker zouden willen win ze allemaal terug door inhoud te leveren zoals “Glass Onion” elke week.

Alleen abonneeverhalenAlles bekijken

In Odisha's door regen gevoede Malkangiri helpt een waterplan boeren een sec…

Delhi Confidential: een speciale gierstteller bij Delhi L-G’s At Home…

Minister van Buitenlandse Zaken S. Jaishankar’s bezoek aan Sri Lanka: sleutelta…

Leger lijkt hi-tech te krijgen drones, robotmuilezels ter vervanging van dierentransportNieuwjaarspromotiecode SD25 toepassen

Adverteren is een ander aandachtsgebied voor Netflix en het bedrijf heeft vorig jaar al een op advertenties gebaseerd plan uitgerold vanaf $ 6,99 per maand, dat werd uitgerold in Australië, Brazilië, Groot-Brittannië, Canada, Frankrijk, Duitsland, Italië, Japan, Zuid-Korea, Mexico, Spanje en de Verenigde Staten.

Maar toen hem werd gevraagd of Netflix “ondermaats presteerde op door advertenties ondersteunde kijkers,” het duo was het daar niet mee eens. Volgens Peters hebben ze “dit ding (het door advertenties ondersteunde plan) uit het park geslagen” en zal “druk bezig zijn dit de komende jaren uit te bouwen.” Het bedrijf bekijkt de ‘basis met advertenties’ plan als aanvulling op het algemene plan en richt zich op “prijsgevoelige klanten” Het is niet duidelijk wanneer Netflix van plan is het door advertenties ondersteunde abonnement in India uit te rollen. Rivalen zoals Disney+Hotstart hebben al op advertenties gebaseerde abonnementen op de Indiase markt.

Met betrekking tot het delen van wachtwoorden heeft Netflix dit al getest in Latijns-Amerikaanse landen zoals Argentinië, El Salvador, Guatemala, Honduras en de Dominicaanse Republiek. Republiek. Klanten moeten een extra vergoeding betalen als ze hun Netflix-account langer dan twee weken buiten hun hoofdverblijfplaats gebruiken, wat ongeveer $ 3 is. Het is niet bekend wanneer dit naar andere landen zal worden uitgerold, maar het zal waarschijnlijk dit jaar plaatsvinden.

© IE Online Media Services Pvt Ltd