Yeedi Mop Station Pro Review: een geweldige robotdweil om uw vloeren schoon te houden

0
32

Beoordeling: 9/10 ?

 • 1 – Absoluut hete rotzooi
 • 2 – Een beetje lauwe rotzooi
 • 3 – Sterk gebrekkig ontwerp
 • 4 – Enkele voordelen, veel nadelen
 • < li>5 – Aanvaardbaar imperfect

 • 6 – Goed genoeg om in de uitverkoop te kopen
 • 7 – Geweldig, maar niet de beste in zijn klasse
 • 8 – Fantastisch, met enkele voetnoten
 • 9 – Hou je mond en neem mijn geld
 • 10 – Absoluut ontwerp Nirvana

Prijs: $800 sterk> Amazon Yeedi

Danny Chadwick/Review Geek

De afgelopen vijf maanden heb ik de Yeedi Mop Station Pro gebruikt om de vloeren van de grootste kamer in mijn huis schoon te houden. Dit is een hele opgave, want het is een vrij grote kamer met een keramische tegelvloer, vloerkleden en veel meubels. Nu is het schoner dan ooit, en ik hoef er niet over na te denken.

Dit is wat we leuk vinden

 • Eenvoudig in gebruik

  li>

 • Stil
 • Geweldige app
 • Uitstekende reinigingsmogelijkheden
 • Detecteert vloerbedekking
 • Zelfreinigende dweilpads
 • Lange batterijduur
 • Automatisch opladen

En wat we niet doen

 • Yeedi-app kan slechts één plattegrond bevatten
 • Niet compatibel met de Apple Home-app

Review Geek's deskundige recensenten gaan praktisch aan de slag met elk product dat we beoordelen. We hebben elk stuk hardware urenlang getest in de echte wereld en ze door benchmarks in ons lab laten lopen. We accepteren nooit betalingen om een ​​product aan te bevelen of te beoordelen en verzamelen nooit beoordelingen van andere mensen. Lees meer >>

Inhoudsopgave

Installatie: slechts een paar minuten voor u' klaar voor gebruik
Yeedi-app: bedien uw dweilrobot op afstand
Ontwerp: een futuristisch gevoel met bijpassende kracht
Prestaties: schone tapijten en smetteloze vloeren
Onderhoud: het doet bijna alles voor u
Einde gedachten

Installatie: slechts een paar minuten voordat u klaar bent om te vertrekken

Danny Chadwick/Review Geek

Toen ik mijn Mop Station Pro in september 2022 uitpakte, had ik de machine binnen een uur ingesteld en volledig geautomatiseerd. Het is een ongelooflijk eenvoudig product om erachter te komen. Het wordt volledig gemonteerd geleverd, behalve het bevestigen van de dweilpads. Het enige wat u hoeft te doen is het dweilstation in de buurt van een stopcontact te plaatsen, de vuilnisbak in de robotmodule te plaatsen, de pads op de dweileenheid te bevestigen, het apparaat te synchroniseren met de Yeedi-app (iOS, Android) en de schoonwatertank te vullen . Alles daarna is volledig geautomatiseerd.

De kamer waarin mijn Mop Station Pro is opgesteld, is ongeveer 300 vierkante meter met een tegelvloer, meerdere tapijten, twee banken, verschillende banken, kasten, een eettafel en stoelen, en meer. Daarnaast zijn er drie deuren die naar buiten leiden, en er is zelfs een kleine gang die naar de bijkeuken leidt, plus een trappenhuis. Dat is dus veel voor een dweilrobot om bij te houden. Desalniettemin kon de Mop Station Pro alles in kaart brengen in ongeveer 45 minuten – ongeveer evenveel tijd als nodig is om de kamer volledig schoon te maken.

Sindsdien heb ik niets meer hoeven doen met de Mop Station Pro. Behalve natuurlijk de routinematige zaken als het schoonmaken van het station, het legen van de vuilwatertank, het bijvullen van de schoonwatertank en het legen van de stofbak. En de Yeedi-app herinnert me eraan wanneer het tijd is om die dingen te doen. Al het andere, inclusief het schoonmaken van de dweilpads, gebeurt automatisch. Deze robotdweil is echt een ‘set it and forget it’ apparaat.

Yeedi-app: bedien uw dweilrobot op afstand

Danny Chadwick/Review Geek

Als het op de app aankomt, is het zo eenvoudig als maar kan. Wanneer je het op je telefoon installeert, wordt je gevraagd om de QR-code op het robotonderdeel te scannen, en het synchroniseert meteen, en je bent klaar om te gaan. U kunt de app gebruiken om regelmatige schoonmaakbeurten in te plannen, handmatig een schoonmaakcyclus te starten, de kaart aan te passen met no-go-zones, het vacuümvermogen in te stellen en reeksen voor het schoonmaken van kamers. De app is compatibel met Alexa en Google Home voor spraakbesturing. Maar helaas niet de Apple Home-app.

Een ding om op te merken over de Mop Station Pro is dat hoewel het in staat is om meerdere kamers op een verdieping in kaart te brengen, het beperkt is tot één kaart. U kunt het dus niet hoger en lager in uw huis verplaatsen zonder opnieuw toe te wijzen.

Ontwerp: een futuristisch gevoel met bijpassende kracht

Danny Chadwick/Review Geek

 • Afmetingen:13,5 x 13,5 x 3,3 inch (344 x 344 x 85 mm)
 • Capaciteit stofbak: 10/25 ounces (300/750 ml)
 • Batterijcapaciteit: 5200mAh
 • Oplaadtijd: 6,5 uur

De Yeedi dweil doet me denken aan een Star Wars -stijl droid die niet de kans heeft gehad om versleten en kapot te gaan. Maar van wat ik de afgelopen vijf maanden heb gezien, zou je dit ding heel hard moeten misbruiken om het het uiterlijk van een R2-eenheid te geven.

Dat komt omdat het heel zachtjes beweegt. Als iemand ervoor stapt, voelt het dat er iemand in de weg staat en beweegt het om hen heen. Hij benadert objecten en obstakels met grote voorzichtigheid om botsingen te voorkomen. Maar als hij ergens tegenaan botst, beweegt hij zo langzaam dat hij zich kan terugtrekken en zijn weg kan vervolgen, en later terugkeert om de plek schoon te maken als het obstakel verdwenen is. Op die manier is het best slim. Hij onthoudt elke centimeter van waar hij is geweest en stopt pas als hij heeft vastgesteld dat de hele kamer is gedweild en gestofzuigd.

Wat deze robotdweil onderscheidt van typische robotstofzuigers bestaat uit twee stoffen dweilpads. De achterkant van de pads zijn gemaakt van klittenband, dus ze zijn heel gemakkelijk aan en uit te trekken. Je krijgt twee sets pads bij de Mop Station Pro, dus je kunt ze vervangen als ze ooit te vies worden. Aangezien het dweilstation pro de pads elke 10 minuten reinigt tijdens een dweilsessie, zouden ze echter lang mee moeten gaan.

Als je uiteindelijk geen dweilpads meer hebt voor de Mop Station Pro, kun je gemakkelijk meer halen uit de website van Yeedi of Amazon. Op het moment van schrijven kost een pakket van zes pads slechts $ 20.

Yeedi wasbaar Dweilpads, compatibel met mop Station pro

Als je dweilpads versleten zijn, kun je gemakkelijk meer krijgen en ze kosten niet veel.

Amazon

$ 19,99
 

Prestaties: schone tapijten en vlekkeloze vloeren

 • Zuigvermogenr: 600/1500/3000Pa
 • Maximale werktijd: 300 minuten (vacuüm), 180 minuten (dweilen)< /li>

Wat stofzuigen en dweilen betreft, is de Yeedi Mop Station Pro een droom. In de afgelopen vijf maanden van regelmatig geplande schoonmaakbeurten ben ik nog geen puinhoop tegengekomen die deze dweilrobot niet spic en span maakt in zijn eerste schoonmaakronde na een ongeluk of morsen. Zoals ik al zei, duurt het ongeveer 45 minuten om een ​​complexe kamer van 30 vierkante meter schoon te maken (stofzuigen en dweilen).

Wat nog beter is aan de Mop Station Pro, is dat de robotunit beschikt over tapijtdetectie. Dus als hij in de dweilmodus staat, onthoudt hij waar de vloerbedekking is en komt hij er niet eens in de buurt – nooit natte tapijten. Bovendien laat dweilen slechts een heel dun laagje water achter dat binnen enkele minuten opdroogt. Tegen de tijd dat de dweilcyclus is voltooid, is uw vloer bijna net zo droog als toen hij begon – alleen veel schoner.

Stofzuigen gaat ook uitstekend. Er is veel voetverkeer in de kamer waar mijn Mop Station Pro zich bevindt, met mensen van alle leeftijden, van peuters tot tieners, volwassenen en ouderen, die vaak doorlopen. En met drie deuren die naar buiten leiden, komt er veel spul binnen. Sinds de installatie van het Mop Station Pro blijft er geen enkele langer staan ​​dan nodig is om de volgende schoonmaakcyclus te starten. Het handmatig vegen, stofzuigen en dweilen van deze kamer, wat ooit een dagelijks karwei was, gebeurt daar nooit meer. En het is de meest consistent schone kamer in huis.

Onderhoud: het doet bijna alles voor u

Danny Chadwick/Review Geek

Toen ik zei dat de Yeedi Mop Station Pro een ‘set it and forget it’ apparaat, ik meende het echt. De enige keer dat het bestaan ​​van dit apparaat bij me opkomt, is wanneer de Yeedi-app me eraan herinnert dat het tijd is voor routineonderhoud dat ongeveer vijf minuten duurt. Dat onderhoud bestaat uit het bijvullen van de schoonwatertank, het legen van de vuilwatertank en het ontdoen van water uit het laadstation. Ik moet af en toe de stofzuigerbak legen, maar dat duurt minder dan een minuut en de app herinnert me eraan wanneer het tijd is om dat te doen.

Ik zou zeggen dat ik alleen eens in de tien dagen met dit apparaat communiceren. De rest van de tijd kan ik het gewoon negeren, het zijn normale schoonmaaktaken laten uitvoeren (gepland voor midden in de nacht) en genieten van de schone kamer die het biedt.

Laatste gedachten

Danny Chadwick/Review Geek

Bij het beoordelen van een apparaat is het gebruikelijk om er minstens één negatief punt over te zeggen. Maar ik moet zeggen dat ik mijn best doe om iets over de Yeedi Mop Station Pro over te brengen. Ik heb er alleen maar goede ervaringen mee. Hij houdt de grootste kamer in mijn huis schoon, reinigt de dweilpads en ik hoef me daar geen zorgen over te maken, behalve wanneer het tijd is om de watertanks te legen/bij te vullen. Het is moeilijk om meer te vragen van een automatisch reinigingsapparaat, behalve misschien het legen van de eigen vuilnisbak of het automatisch laten leeglopen en opnieuw vullen van de watertanks. Beide zijn grote vragen— vooral voor deze prijs.

De enige mogelijke nadelen die ik kan bedenken voor andere mensen die overwegen dit apparaat te kopen, is dat het niet compatibel is met de Apple Home-app en dat je maar één kaart tegelijk in de Yeedi-app kunt opslaan. Geen van deze dingen is voor mij persoonlijk echter een probleem geweest, omdat ik geen gecentraliseerde slimme thuishub gebruik en dit apparaat in de kamer blijft waarin ik het heb, dus ik heb er nooit iets voor hoeven doen opnieuw toewijzen sinds ik hem heb.

Het volstaat om te zeggen dat de Yeedi Mop Station Pro een uitstekend apparaat is, waardig in elke kamer of elk huis waarin je hem wilt plaatsen. En behalve mijn minderjarige (bijna triviale) reserveringen, ik raad het iedereen aan die de vloeren in huis, hard of met vloerbedekking, schoon wil houden met minimale inspanning.

Beoordeling: 9/10 Prijs: $800 Amazon Yeedi

Dit is wat we leuk vinden

 • Eenvoudig te gebruiken
 • Stil
 • Geweldige app li>
 • Uitstekende reinigingsmogelijkheden
 • Detecteert vloerbedekking
 • Zelfreinigende dweilpads
 • Lange batterijduur
 • Automatisch opladen< /li>

En wat we niet doen

 • Yeedi-app kan slechts één plattegrond bevatten
 • Niet compatibel met de Apple Home-app