PPC 2023: KV holder landsdekkende malekonkurranse i dag

0
63

Pariksha Pe Charcha 2023: I oppkjøringen til Pariksha Pe Charcha 2023 vil det bli holdt en landsomfattende malekonkurranse i 500 Kendriya Vidyalayas over hele landet 23. januar. Dagen markeres som Parakram Diwas , fødselsdagen til Netaji Subhas Chandra Bose.

Temaet for konkurransen er i ferd med å bli en ‘Eksamenskriger ‘ basert på boken skrevet av statsministeren. Rundt 50 000 elever forventes å delta i arrangementet.

Malekonkurransen vil være vitne til deltakere fra ulike CBSE-skoler, statlige styrer, Navodaya Vidyalayas og Kendriya Vidyalayas.

Les også |Pariksha Pe Charcha 2023: NMC oppfordrer medisinske høyskoler til å gi 'bred publisitet for PPC 2023'

Nodalen Kendriya Vidyalaya, hvor arrangementet skal arrangeres, vil ha 100 elever fra ulike skoler som deltakere i denne konkurransen. Omtrent 70 elever er invitert fra nærliggende statlige styre- og CBSE-skoler i distriktet, 10 deltakere vil være fra Navodaya Vidyalaya og 20 elever fra nodale KV-er samt nærliggende KV-er, hvis noen i distriktet.

Subscriber Only StoriesSe alle

Delhi konfidensielt: Bollywood-stjerner hyller statsministeren for å ha navngitt Andaman & Nico…

Laget i Chanpatia: Migranter nå gründere i oppstartssonen

Express Investigation – Del 2 | Mistenkt statsminister Awaas lister i Vest-Bengal: A…

Forstå Keralas mann-elefant-konflikt Bruk nyttårskampanjekode SD25

Fem beste bidrag vil bli belønnet med et sett med bøker om frihetskjempere og emner av nasjonal betydning og et sertifikat.

Parakram Diwas feires for å inspirere studenter til livet til den store lederen og innpode patriotismens ånd.

Den sjette utgaven av Pariksha Pe Charcha arrangeres 27. januar på Talkatora Stadium i New Delhi forventes rundt 1200 studenter å delta i arrangementet. Arrangementet vil bli holdt i et rådhusformat, i 2021 fant Pariksha Pe Charcha sted online på grunn av pandemien. Mens det strømmes direkte på TV og sosiale medier-plattformer, fikk også en utvalgt gruppe elever, lærere og foreldre samhandle med statsministeren live.

Annonse De velges ut gjennom en nettbasert kreativ skrivekonkurranse, hvor temaer er delt. med skoler over hele landet. Rundt 38,80 lakh deltakere (elever – 31,24 lakh, lærere – 5,60 lakh, foreldre – 1,95 lakh) har registrert seg for arrangementet i år, sammenlignet med ca 15,7 lakh i 2022, ifølge utdanningsdepartementet. (Med innspill fra Express News Service)

© IE Online Media Services Pvt Ltd