Pariksha Pe Charcha 2023: NMC oppfordrer medisinske høyskoler til å gi “bred publisitet for PPC 2023”

0
18

Pariksha Pe Charcha 2023: Ettersom Pariksha Pe Charcha 2023 vil bli avholdt 27. januar, har National Medical Commission (NMC) bedt alle medisinske høyskoler om å “gi bred publisitet for programmet og gjøre nødvendig ordninger for å se programmet.”

I henhold til den offisielle kunngjøringen ble NMC bedt om å gjøre det av Kunnskapsdepartementet 10. januar. Les også |Pariksha Pe Charcha 2023: PM Modi lanserer masterclass for studenter for å takle stress

Nylig ble National Testing Agency (NTA) reviderte datoene for økt 1 av Joint Entrance Exam (Main) 2023. En av grunnene til å revidere datoen for eksamen som ble holdt 27. januar til 1. februar var Pariksha Pe Charcha. “Det kan være noen studenter som er påmeldt det også, og vi ønsket å unngå enhver konflikt,” sa NTA-sjef Vineet Joshi til indianexpress.com.

Rundt 1200 studenter vil delta i den sjette utgaven av Pariksha Pe Charcha-programmet som vil bli holdt på Talkatora Stadium i New Delhi. Kunnskapsdepartementet vil sende live-programmet på deres offisielle sosiale medier-kontoer og MyGov.in. © IE Online Media Services Pvt Ltd