NVIDIA Broadcast kan u helpen oogcontact te houden, zelfs als u afgeleid bent

0
68

Gamen en livestreamen zijn nu met elkaar verweven. Hoewel het belangrijk is om oogcontact te houden met het publiek, is het ook belangrijk om de chatbot in de gaten te houden. NVIDIA heeft nu een op AI gebaseerde oplossing bedacht waarmee streamers oogcontact kunnen houden tijdens het lezen van de chatbox.

De nieuwste NVIDIA Broadcast versie 1.4-update heeft een nieuwe oogcontactfunctie geïntroduceerd als onderdeel van de bètatests, waardoor streamers en presentatoren er altijd uitzien alsof ze in het publiek zijn gefixeerd. NVIDIA heeft bevestigd dat de functie zich nog in de bètafase bevindt, omdat deze moet worden geoptimaliseerd voor de miljoenen oogkleuren en nog steeds feedback van de gebruikers accepteert om deze klaar te maken voor prime time.

Als je een RTX 2060 of de nieuwere NVIDIA GPU hebt, kun je nu de oogcontactfunctie installeren en testen via NVIDIA Uitzending, die kan worden gedownload van de officiële website van NVIDIA.

Lees ook |NVIDIA kondigt laptop-GPU's uit de GeForce RTX 40-serie aan op CES 2023 centrale functies zoals het verwijderen van ruis en het verwijderen van kamerecho's. Zelfs als het gaat om cameragerichte functies, biedt NVIDIA Broadcast Auto Frame, een functie die beschikbaar is op nieuwere Macs en iPads, achtergrondvervaging, achtergrondvervanging en functie voor het verwijderen van videoruis.

Alleen abonnees VerhalenBekijk alles

ExplainSpeaking: de moeren en bouten van een vakbond Budget

Madhav Chavan bij Idea Exchange: 'Curriculum wordt steeds moeilijker…beca. ..

Indian Railways AI-module brengt hoop op kortere wachtlijsten voor tickets< figuur>< /figuur>Uitdrukkelijk onderzoek – Deel 1: PM Awaas is voor armen op het platteland, maar in West Be…Nieuwjaarspromotiecode SD25 toepassen NVIDIA Broadcast-functie werkt op zowel desktops als laptops (Image credit: Vivek Umashankar/Indian Express)

Hoe schakel ik de oogcontact-functie in op NVIDIA Broadcast?< /h2>

Download de NVIDIA Broadcast (versie 1.4 of nieuwer) op uw pc of laptop. Ga naar Camera> Gevolgen > en selecteer Oogcontact (bèta) om deze functie te gebruiken. We hebben dit getest op een gaming-laptop met RTX 3060 Ti-laptop-GPU en deze functie werkte probleemloos ondanks dat het zich in de bètafase bevond.

© IE Online Media Services Pvt Ltd