NVIDIA Broadcast kan hjälpa dig att behålla ögonkontakt även när du är distraherad

0
33

Spel och livestreaming är nu sammanflätade. Samtidigt som det är viktigt att hålla ögonkontakt med publiken är det också viktigt att ha koll på chatboten. NVIDIA har nu kommit med en AI-baserad lösning som gör det möjligt för streamare att behålla ögonkontakt medan de läser chattboxen.

Den senaste uppdateringen av NVIDIA Broadcast version 1.4 har introducerat en ny ögonkontaktsfunktion som en del av betatestningen, som får streamers och presentatörer att se ut som om de är fasta i publiken hela tiden. NVIDIA har bekräftat att funktionen fortfarande är i betafasen, eftersom den måste optimeras för miljontals ögonfärger och tar fortfarande emot feedback från användarna för att göra den redo på bästa sändningstid.

Om du har en RTX 2060 eller den nyare NVIDIA GPU:n kan du nu installera och testa ögonkontaktsfunktionen via NVIDIA Broadcast, som kan laddas ner från NVIDIA’s officiella webbplats.

Läs även |NVIDIA tillkännager GeForce RTX 40-seriens bärbara GPU:er vid CES 2023

Om du äger en PC eller en bärbar dator med NVIDIA GPU och gör videoströmmar, så är NVIDIA Broadcast ett måste-app, som erbjuder många streamingcentrerade funktioner som brusborttagning och rumekoborttagning. Även när det kommer till kameracentrerade funktioner erbjuder NVIDIA Broadcast Auto Frame, en funktion som är tillgänglig på nyare Mac och iPad, bakgrundsoskärpa, bakgrundsersättning och borttagning av videobrus.

Berättelser endast för prenumeranterVisa alla

Delhi Konfidentiellt: Real & Reel Heroes

UPSC-nyckel – 23 januari 2023: Lär dig om brandtragedi, Digital Crop Survey …

Kongress’ religionsdilemma vänder på ett hörn, allt gör plats för ‘…

Vivek Katju skriver: BBC-dokumentär om PM Modi väcker frågor om int…Använd nyårskampanjkod SD25 NVIDIA Broadcast-funktionen fungerar på både stationära och bärbara datorer (Bildkredit: Vivek Umashankar/Indian Express)

Hur aktiverar man ögonkontaktsfunktionen på NVIDIA Broadcast?

Ladda ner NVIDIA Broadcast (version 1.4 eller senare) till din PC eller bärbara dator. Gå till Kamera > Effekt > och välj Ögonkontakt (Beta) för att använda den här funktionen. Vi testade detta på en bärbar speldator med RTX 3060 Ti laptop GPU och den här funktionen fungerade utan problem trots att den var i betafasen.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.