Mumbai Vertrouwelijk: Fellowship Talk

0
34

Maharashtra herstartte op 20 januari het Chief Minister Fellowship-programma, waarbij de regeringsresolutie (GR) werd uitgevaardigd door de afdeling Planning, geleid door plaatsvervangend Chief Minister Devendra Fadnavis. De GR werd op 20 mei 2016 echter uitgegeven door de Algemene Administratie, onder leiding van de toenmalige CM, Fadnavis. De commissie die 60 fellows voor het programma zal selecteren, heeft niet eens een enkele vertegenwoordiger van het CM-bureau, maar allemaal van het DCM-bureau of afdelingen onder leiding van Fadnavis. De CMO heeft de fellows deze keer niet alle toegang gegeven, zo lijkt het.

Puur toeval?

De opkomst van Radhakrishna Vikhe Patil in de BJP is verbazingwekkend. Hij beheert een van de meest cruciale afdelingen – de belastingdienst – waarbij de BJP een enorm vertrouwen toont voor een buitenstaander zoals hij. Nu heeft Prakash Ambedkar ook gesproken over wat een ‘stille roddels’ in de Mantralaya-gangen in de afgelopen maand. Vikhe Patil's naam die wordt besproken voor de functie van eerste minister, en zijn aartsrivaal (zelfs tijdens congresdagen) Balasaheb Thorat's neef Satyajeet Tambe die plotseling een hartelijke relatie vertoont met plaatsvervangend eerste minister Devendra Fadnavis kan louter toeval zijn . Maar wie weet? © De Indian Express (P) Ltd