Miss International World 2021, Akshata Prabhu, start The International Glamour Project

0
25

International World 2021, Akshata Prabhu is gestart met The International Glamour Project – een organisatie die vrouwen begeleidt en traint in mode en praal.

“Alleen metropolieten en Tier1-steden zijn zich bewust van de wereld van mode en praal , maar het is ongrijpbaar geweest voor het interieur van India. Het is dus de verantwoordelijkheid van elke koningin om het bewustzijn over praal te verspreiden. Pageantry gaat niet alleen over het winnen van de kroon voor jezelf; het komt ook met verantwoordelijkheid; het is als een stokje dat moet worden overgedragen en moet worden doorgegeven aan de volgende verdienstelijke koningin. Daarom heb ik besloten om op dit gebied te gaan werken om meer bewustzijn te creëren”, zegt Akshata.

Akshata Prabhu werd in september 2021 gekroond tot Ms International World. Akshata deed mee met deelnemers uit 42 andere landen. De verkiezingsfinale werd gehouden in Florida, VS, onder covid-protocollen. “Het jaar 2021-2022 was geweldig. Het heeft mijn leven veranderd. De kroon van mevrouw International World is voor het eerst naar India gekomen. !” roept de mevrouw International World 2021 uit. “Het is alweer een jaar geleden en toch is het gevoel fris en onwerkelijk. Het kostte me veel tijd om alles in me op te nemen. Het is een teamprestatie. Laten we er duidelijk over zijn. Mijn mentoren waren uitstekend en mijn man, Swaroop Puranik, heeft me altijd gesteund in mijn inspanningen. Hij zorgt ook voor mijn organisatie. Zonder dit ondersteuningssysteem zou het onmogelijk zijn geweest, ” voegt het 37-jarige model toe dat mentor is geworden.

Ze was de 1e runner-up Mrs India-verkiezing in 2019 en was ook een supermodel en merkambassadeur in de jaren 2000 en had gemodelleerd voor bekende merken zoals LIC, Canara Bank, Mahananda Dairy etc. en heeft ook een rol gespeeld in films zoals Time Pass in 2005 en Pathavani in 2007 en was een hoofdmodel van de superhit -Do Ghoont Mujhe Bhi Peela De. “Ik nam een ​​pauze van mode en modellenwerk en streefde geneeskunde na als een carrière, maar mijn eerste liefde is altijd de wereld van mode en praal geweest. Mode en pracht en praal worden ten onrechte gezien als een gebied dat wordt geassocieerd met uiterlijke schoonheid, maar integendeel, het gaat om zelfontplooiing en zelfverbetering”, concludeert ze.

Alleen abonnees VerhalenAlles bekijken

UPSC Key- 23 januari 2023: weten over brandtragedie , Digital Crop Survey …

Congres& #8217; religie dilemma verandert een hoek, allemaal maken plaats voor ‘…Vivek Katju schrijft: BBC-documentaire over PM Modi roept vragen op over int…UPSC Essentials | Belangrijkste termen van de afgelopen week met MCQsApply nieuwjaarspromotiecode SD25