IIT Hyderabad (CSE) plasseringer: Høyeste pakke, topp rekrutterere, gjennomsnittlig CTC og mer

0
63

(IIT-plasseringen er en del av en serie av The Indian Express der vi gir deg den femårige plasseringsrekorden for et kurs som tilbys av en topp ingeniørhøgskole. Dette vil hjelpe JEE-aspiranter å velge kurs/IIT etter eget valg.)

The Indian Institute of Technology (IIT) Hyderabad fikk denne gangen 508 tilbud i plasseringssesongen. Denne gangen ga totalt 144 bedrifter tilbud til kandidater under fase 1 av campusplasseringer. Til tross for globale IT-oppsigelser, fikk IIT-Hyderabad-studenter 54 internasjonale tilbud, som er høyere enn antall tilbud som ble gitt i fjor (46).

Plasseringspakker

< p>IIT Hyderabad har en vellykket oversikt over plasseringspakker gjennom årene. I følge dataene levert av instituttet, i 2022-23, var den høyeste pakken Rs 51,03 LPA og gjennomsnittlig pakke var 27,11 LPA. Dette var imidlertid en nedgang fra 2021-22, da den høyeste registrerte pakken var Rs 65,46 LPA og gjennomsnittlig pakke var 29,76 LPA.

IIT Madras (Computer Science) Plassering |Høyeste pakke, gjennomsnittlig CTC, topp rekrutterere

Tallene for 2020-21 og 2019-20 var imidlertid nesten de samme. I 2020-21 var den høyeste pakken Rs 47,05 LPA og gjennomsnittlig pakke var 24,38 LPA. I 2019-20 var den høyeste pakken Rs 47 LPA og gjennomsnittlig pakke var 25,69 LPA. Tilbake i 2018-19 var imidlertid den høyeste pakken så høy som Rs 53,79 LPA, men gjennomsnittslønnen i det studieåret var den laveste på 23,13 lakh.

Subscriber Only StoriesView All

Delhi Konfidensielt: Ekte & Reel Heroes

UPSC Key- 23. januar 2023: Vet om branntragedie, digital avlingsundersøkelse …

Kongress’ religionsdilemma snur et hjørne, alt gir plass for ‘…

Vivek Katju skriver: BBC-dokumentar om PM Modi reiser spørsmål om int…Bruk nyttårskampanjekode SD25

Plasseringsgraf over fem år

(Graphics by Dinkar Sasi)

Fra BTech (CSE), 29 studentene fikk tilbud om forhåndsplassering (PPO). Den høyeste CTC er Rs 51,03 LPA. Det tilbys tre studenter.

Topp rekrutterere

Adobe, Google, Amazon, Microsoft, Morgan Stanley, Service now, Goldman Sachs, Nium, Sprinklr, Atlassian, Media.net, Oracle, Providence Global, Bluestone, Salesforce og Zomato.

IIT Mandi (EE) Plasseringer (5 år) |Høyeste pakke, gjennomsnittlig CTC, topp rekrutterere

Om IIT Hyderabad

Indian Institute of Technology Hyderabad (IITH) er et fremste institutt for vitenskap og teknologi, som ble etablert i 2008. IITH har vært konsekvent rangert i de 10 beste instituttene i India for ingeniørfag i henhold til NIRF-rangeringen, noe som gjør den til en av de mest ettertraktede skolene for vitenskap og teknologi i landet.

Annonse

IITH tilbyr bachelorstudier i alle de klassiske ingeniørdisiplinene, anvendte vitenskaper , og design, samt flere moderne tverrfaglige områder. Studentene får fleksibilitet til å utforske et bredt sett av områder, og potensielt forfølge en mindre eller dobbel hovedfag i en disiplin som ikke er deres egen.

© IE Online Media Services Pvt Ltd