IIT Hyderabad (CSE) Plaatsingen: hoogste pakket, beste recruiters, gemiddelde CTC en meer

0
56

(De IIT-plaatsing maakt deel uit van een serie van The Indian Express waarin we u het vijfjarige plaatsingsrecord van een cursus aanbieden die wordt aangeboden door een vooraanstaande technische universiteit. Dit zal JEE-aspiranten helpen bij het kiezen van een cursus/IIT naar keuze.)

Het Indian Institute of Technology (IIT) Hyderabad heeft dit keer 508 aanbiedingen binnengehaald in het plaatsingsseizoen. Dit keer hebben in totaal 144 bedrijven aanbiedingen gedaan aan kandidaten tijdens fase 1 van campusplaatsingen. Ondanks wereldwijde IT-ontslagen kregen IIT-Hyderabad-studenten 54 internationale aanbiedingen, wat meer is dan het aantal aanbiedingen vorig jaar (46).

Plaatsingspakketten

< p>IIT Hyderabad heeft door de jaren heen een succesvol record van plaatsingspakketten. Volgens de gegevens van het instituut was het hoogste pakket in 2022-23 Rs 51,03 LPA en het gemiddelde pakket 27,11 LPA. Dit was echter een daling van 2021-22, toen het hoogst geregistreerde pakket Rs 65,46 LPA was en het gemiddelde pakket 29,76 LPA.

IIT Madras (Computer Science) Plaatsing |Hoogste pakket, gemiddelde CTC, beste recruiters

De cijfers voor 2020-21 en 2019-20 waren echter bijna hetzelfde. In 2020-21 was het hoogste pakket Rs 47,05 LPA en het gemiddelde pakket was 24,38 LPA. In 2019-20 was het hoogste pakket Rs 47 LPA en het gemiddelde pakket was 25,69 LPA. In 2018-19 was het hoogste pakket echter zo hoog als Rs 53,79 LPA, maar het gemiddelde salaris in dat academische jaar was het laagste op 23,13 lakh.

Alleen abonnees VerhalenAlles bekijken

Delhi Confidential: Real & Reel HeroesUPSC-sleutel – 23 januari 2023: weten over brandtragedie, digitaal gewasonderzoek …Congres’ religie dilemma verandert een hoek, allemaal maken plaats voor ‘…

Vivek Katju schrijft: BBC-documentaire over PM Modi roept vragen op over int…Nieuwjaarspromotiecode SD25 toepassen

Plaatsingsgrafiek van vijf jaar

(afbeeldingen door Dinkar Sasi)

Van BTech (CSE), 29 studenten kregen pre-plaatsingsaanbod (PPO). De hoogste CTC is Rs 51,03 LPA. Het wordt aangeboden aan drie studenten.

Top recruiters

Adobe, Google, Amazon, Microsoft, Morgan Stanley, Service now, Goldman Sachs, Nium, Sprinklr, Atlassian, Media.net, Oracle, Providence Global, Bluestone, Salesforce en Zomato.

IIT Mandi (EE) Plaatsingen (5 jaar) |Hoogste pakket, gemiddelde CTC, top recruiters

Over IIT Hyderabad

Het Indian Institute of Technology Hyderabad (IITH) is een vooraanstaand instituut voor wetenschap en technologie, opgericht in 2008. IITH is consequent gerangschikt in de top 10 instituten in India voor engineering volgens de NIRF-ranglijst, waardoor het een van de meest begeerde scholen voor wetenschap en technologie in het land is.

Advertentie

IITH biedt niet-gegradueerde programma's in alle klassieke technische disciplines, toegepaste wetenschappen en ontwerp, evenals verschillende moderne interdisciplinaire gebieden. Studenten krijgen de flexibiliteit om een ​​breed scala aan gebieden te verkennen en mogelijk een minor of dubbele major te volgen in een discipline die niet van hen is.

© IE Online Media Services Pvt Ltd