Elon Musk zegt dat Twitter een abonnementsmodel zonder advertenties uitrolt

0
56

Elon Musk zei dat hij de grootte en frequentie van advertenties die op Twitter verschijnen zal vernieuwen en is van plan een duurder abonnementsmodel uit te rollen dat nul advertenties toestaat.

“Advertenties komen te vaak voor op Twitter en te groot. Stappen ondernemen om beide de komende weken aan te pakken”, zei Musk zaterdag op Twitter. Hij gaf geen details over wat er zal gebeuren of hoe het nieuwe abonnementsmodel zal worden geprijsd.

Lees ook |Twitter verbiedt alle externe klanten onder nieuwe bijgewerkte API-regels

Musk heeft geprobeerd het aanbod van het bedrijf te diversifiëren bedrijf weg van advertentiedollars sinds hij het platform in oktober verwierf, zijn hoop gevestigd op inkomsten uit “Twitter Blue” -abonnementen. Het bedrijf worstelt om verliezen in zijn advertentie-inkomsten in te dammen nu merken zich terugtrekken uit de site uit bezorgdheid over het moderatiebeleid. Musk van zijn kant heeft gezegd dat hij niet wil dat het platform een ​​”free-for-all hellscape” wordt.

Twitter heeft onlangs ook een driejarig verbod op politieke advertenties versoepeld in een voortgezet beleid verschuiving. Aan het begin van dit jaar schrapte Twitter ongeveer 40 van zijn datawetenschappers en -ingenieurs die in de reclame werkten, meldde de informatie eerder deze maand.

Subscriber Only StoriesView All

Delhi Confidential: Bollywood-sterren loven PM voor het benoemen van Andaman & Nico… Snel onderzoek – Deel 2 | Verdachte premier Awaas lijsten in West-Bengalen: een…

24 januari 1983, veertig jaar geleden: Akalis accepteert de uitnodiging van de regering voor gesprekken

Finetuning van de insolventie- en faillissementscodeToepassing nieuwjaarspromotiecode SD25