Denna stickuppgradering löser dina Joy-Con Drift-problem

0
62
GuliKit

Nintendo Switch är en utmärkt handhållen spelkonsol, men den är inte utan problem. Om du är en inbiten spelare som älskar Switch, finns det en god chans att du har upplevt “Joy-Con drift,” där styrspakarna är petiga. Lyckligtvis har ett företag en lösning.

På grund av överdriven eller långvarig användning kan vissa spelare märka att Switch tror att du rör styrspakarna när du inte gör det. De fysiska komponenterna slits ut med tiden. Som ett resultat rör sig karaktärer eller spelmenyer av sig själva, vilket vi alla kallar “drift.”

RELATERATDe 7 bästa laddningstillbehören för Nintendo Switch

Tack och lov har GuliKit, en populär tillbehörstillverkare, släppt sina joystick-ersättningar som aldrig borde ha ett sådant problem. De kallas GuliKit Hall Effect Joysticks, som använder en “Hall sensing contactless mechanism” som inte kommer att slitas ut och bör förhindra Joy-Con-drift för alltid.

Dessa små Joy-Con-joystick-ersättningar kostar bara cirka $30, är ​​100 % kompatibla utan modifieringar och du måste demontera en få saker och släpp i dem. Dessutom säger företaget att dessa ersättningar har lågenergiteknik och använder ungefär 50 % mindre batteri än originalen. Och även om det inte kommer att förlänga dina spelsessioner med ett ton, räknas varje liten bit.

För att göra saker ännu enklare kan du titta på en iFixit-video för att ändra dem själv direkt från hemmet. Detta kommer definitivt att upphäva din garanti, men det kommer att vara värt det för driftfritt spel. Skaffa ett par nu på Amazon från länken nedan.

Gulikit Hall ThumbStick för Switch Joycon< /h3>

Har du att göra med Joy-Con-drift med din Switch? Om så är fallet, skaffa dessa ersättningsstyrspakar och hantera det aldrig igen.

Amazon

via Gizmodo