Tripura viert de 51ste Dag van de Staat

0
60

Tripura vierde zaterdag de 51e Statehood Day. Tijdens een officieel evenement in de Rabindra Shatabarshiki Bhawan in Agartala legde directeur-generaal van de politie (DGP) Amitabha Ranjan de nadruk op het verbeteren van de relatie tussen de politie en de samenleving.

“De politie van Tripura behoort tot de oudste politiekorpsen van het land. Binnenkort bestaan ​​we 150 jaar. We werken aan het waarborgen van de vrede die nodig is om ontwikkeling in de staat in te luiden”, zei Ranjan tijdens het programma georganiseerd door de afdeling Informatie en Culturele Zaken.

Hoofdsecretaris JK Sinha sprak over de noodzaak van ontwikkeling in de onderwijssector en drong er bij de jonge generatie, vooral studenten, op aan om hard te werken voor hun respectievelijke carrière.

Alleen abonneeverhalenBekijk alles

UPSC Key- 23 januari 2023: weten over brandtragedie, digitaal gewasonderzoek …

UPSC Essentials | Kernbegrippen van de afgelopen week met MCQ's

ExplainSpeaking: De moeren en bouten van een Uniebegroting

Madhav Chavan op Idea Exchange: 'Curriculum is wordt moeilijker, want…Plaats nieuwjaarspromotiecode SD25

Satyadeo Poddar, vice-kanselier van de Maharaja Bir Bikram University, zei dat de eerste prioriteit van een goede regering is “te werken aan het verkleinen van de kloof met de mensen”. Hij voegde eraan toe dat de mensen tegelijkertijd hun verantwoordelijkheid moeten nemen bij het beschermen van de soevereiniteit, integriteit, democratie, grens en territorium van het land.