TCL:s 98-tums XL QLED TV har 40 % rabatt före Super Bowl

0
39
TCL

Årets mest sedda amerikanska tv är snart här. Jag pratar såklart om Super Bowl, med Super Bowl LVII som sänds den 12 februari. NFL:s nya officiella TV-partner TCL tillkännagav bekvämt att de erbjuder den massiva 98-tums XL QLED för $3 500 i rabatt inför det stora spelet.

TCL tillverkar redan några fantastiska prisvärda TV-apparater, och när en börjar säljas vill du dra nytta av den. Och medan företaget kommer att erbjuda otaliga erbjudanden från 23 januari till 12 februari på 55 till 85-tums TV-apparater, är den som fångade mitt öga tillgänglig just nu.

TCL 98-tums Class XL 4K UHD QLED TV säljs vanligtvis mellan $8 499 och $9 999, beroende på återförsäljare, och det är en gigantiskt fantastisk TV. Men mellan nu och söndag den 29/1 så länge antalet räcker kostar det bara 4 999 USD.

RELATERATTCL:s senaste tv-apparater omfamnar Google TV och spel

Du& #8217;får en massiv skärm, HDR Pro med Dolby Vision, kontrastkontrollzoner, spelläge, Wi-Fi 6 och fyra HDMI-portar. Dessutom körs den på Google TV-plattformen med röstkontroller och Alexa-stöd.

Vi är inte säkra på hur länge den här affären kommer att vara, och inte heller om alla återförsäljare deltar. Vi ser redan rabatten på 3 500 USD på Best Buy och FurnitureMart, men den är för närvarande inte till försäljning hos Walmart eller andra TCL-partners.

Oavsett vilket är det här en affär värd att överväga . Kom ihåg att du vill ha tillräckligt med utrymme för att få plats med en enormt vacker 98-tums TV på väggen eller tillräckligt stort utrymme för den. Om så är fallet, gå stort.

Ännu bättre, TCL genomför en utlottning där lyckliga fans kan vinna biljetter och flygbiljetter för att delta i Super Bowl LVII. Även om det låter som en bra tid, är det ännu bättre att kunna njuta av en 98-tums TV i många år framöver. Ta din 98-tums QLED från länken nedan medan den fortfarande är tillgänglig.

TCL 98 Class XL 4K UHD QLED Smart TV

Få TCL:s massiva 98-tums QLED-TV med över 40 % rabatt under en begränsad tid. Se bara till att du har tillräckligt stort utrymme för att hantera denna best.

Bästa köp

4999,99 USD
8499,99 USD Spara 41 %

Walmart