Negen in Raipur aangehouden voor het verkopen van kaartjes voor cricketwedstrijden in het zwart

0
31

De stadspolitie van Raipur in Chhattisgarh heeft de afgelopen twee dagen negen mensen gearresteerd voor het naar verluidt verkopen van kaartjes voor de cricketwedstrijd tussen India en Nieuw-Zeeland op de zwarte markt, aldus ambtenaren. De tweede eendaagse international wordt zaterdagmiddag gespeeld in het Shaheed Veer Narayan Singh International Cricket Stadium in New Raipur. Het is voor het eerst dat er een eendaagse interland wordt gespeeld in de stad.

Veel cricketfans waren boos omdat de tickets in korte tijd uitverkocht waren. Naar aanleiding van een tip dat sommige mensen op donderdag en vrijdag kaartjes verkochten op de zwarte markt, arresteerde de politie van Raipur negen mensen uit de gebieden Civil Lines, Pachpedi en Thana Ganj en nam 66 kaartjes van hen in beslag.

De verdachten verkochten de kaartjes voor drie tot vijf keer hun oorspronkelijke prijs. Het kaartje ter waarde van Rs 500 werd verkocht voor Rs 1.500 en het kaartje ter waarde van Rs 1.000 werd verkocht voor Rs 5.000, zei een politieagent.

Het Indiase team werd donderdag bij aankomst in Raipur verwelkomd met een traditionele tribale dans en muziek. Een portret van Virat Kohli werd ook geschilderd op de muur van een brug in de stad Raipur om de stercricketer te verwelkomen. Chief Minister, Bhupesh Baghel, twitterde: “We zijn er klaar voor. Chattisgarh is klaar om getuige te zijn van historische momenten. =140,79″ />

ExplainSpeaking: de moeren en bouten van een begroting van de Unie

Madhav Chavan bij Idea Exchange: 'Curriculum wordt steeds moeilijker…omdat…

Indian Railways AI-module geeft hoop op kortere wachtlijsten voor tickets

Express Investigation – Part 1: PM Awaas is for rural poor but in West Be…Nieuwjaar toepassen promotiecode SD25