JNU nodigt aanvraag uit voor voltijds MBA-programma via CAT-score

0
54

Atal Bihari Vajpayee School of Management and Entrepreneurship, Jawaharlal Nehru University heeft vandaag de toelating bekendgemaakt voor de 5e batch van het MBA-programma. De uiterste datum om de aanvraag in te dienen is 15 maart.

Om te solliciteren, moeten kandidaten een bachelordiploma of gelijkwaardig hebben dat is uitgereikt door een erkende universiteit met ten minste 50 procent van de punten voor algemene categorie-, OBC- en EWS-kandidaten. Voor SC/ST/PWD-kandidaten is een minimumcijfer van 45 procent in totaal het minimumcijfer dat vereist is voor toelating.

Lees |IIM-Rohtak PGP-plaatsingen: 16,7% stijging van het gemiddelde salaris

Kandidaten die verschijnen voor de laatste jaar van het bachelordiploma/gelijkwaardig kwalificatie-examen, en degenen die de diplomavereisten hebben voltooid en wachten op resultaten, kunnen ook een aanvraag indienen. Indien geselecteerd, mogen dergelijke kandidaten lid worden volgens de regels van de universiteit, alleen als ze het schriftelijke bewijs overleggen dat ze voor een specifieke datum aan de geschiktheidsvereisten hebben voldaan.

Selectieprocedure

Subscriber Only StoriesAlles bekijken

ExplainSpeaking: de moeren en bouten van een UniebegrotingMadhav Chavan bij Idea Exchange: 'Curriculum wordt steeds moeilijker…omdat…

Indian Railways AI-module geeft hoop op kortere wachtlijsten voor tickets

Express Investigation – Deel 1: PM Awaas is voor armen op het platteland, maar in West Be…Nieuwjaarspromotiecode SD25 toepassen < p>Alle aanvragers die toelating willen tot het MBA-programma, moeten in 2022 zijn verschenen in de Common Admission Test (CAT), uitgevoerd door IIMs. JNU zal de CAT-score gebruiken om kandidaten op de shortlist te plaatsen voor groepsdiscussies en persoonlijke interviews voor het MBA-programma.

Lees ook |Een Vellayan herbenoemd als voorzitter van de raad van bestuur van IIM Kozhikode

Op basis van de CAT score verdienste, zal het aantal kandidaten op de shortlist voor GD en PI minstens zeven keer het aantal zetels in elke categorie zijn. De definitieve lijst met geselecteerde kandidaten wordt gebaseerd op de CAT-score en de cijfers die zijn behaald in de groepsdiscussie en het persoonlijke interview, met respectieve wegingen als 70 procent, 10 procent en 20 procent van de CAT-score.

© IE Online Media Services Pvt Ltd