De 98-inch XL QLED-tv van TCL krijgt 40% korting voorafgaand aan de Super Bowl

0
28
TCL

De best bekeken Amerikaanse televisie van het jaar komt er bijna aan. Ik heb het natuurlijk over de Super Bowl, met de uitzending van Super Bowl LVII op 12 februari. Handig is dat de nieuwe officiële tv-partner van de NFL, TCL, zojuist heeft aangekondigd dat het de enorme 98-inch XL QLED voor $ 3.500 korting aanbiedt voorafgaand aan de grote game.

TCL maakt al een aantal geweldige betaalbare tv's, en als er een in de uitverkoop gaat, wil je daar je voordeel mee doen. En hoewel het bedrijf van 23 januari tot 12 februari talloze deals zal aanbieden voor tv's van 55 tot 85 inch, is degene die mijn aandacht trok nu beschikbaar.

De TCL 98-inch Class XL 4K UHD QLED Tv kost doorgaans tussen $ 8.499 en $ 9.999, afhankelijk van de winkelier, en het is een gigantisch geweldige televisie. Echter, tussen nu en zondag 29/1 zolang de voorraad strekt, is het slechts $ 4999.

GERELATEERDDe nieuwste tv's van TCL omarmen Google TV en gaming

Jij& #8217;krijgen een enorm scherm, HDR Pro met Dolby Vision, contrastcontrolezones, gamemodus, Wi-Fi 6 en vier HDMI-poorten. Bovendien draait het op het Google TV-platform met spraakbediening en Alexa-ondersteuning.

We weten niet zeker hoe lang deze deal zal duren, en ook niet of alle retailers meedoen. We zien de korting van $ 3.500 al bij Best Buy en FurnitureMart, maar deze is momenteel niet te koop bij Walmart of andere TCL-partners.

Hoe dan ook, dit is een deal die het overwegen waard is . Vergeet niet dat je genoeg ruimte wilt hebben om een ​​enorm mooie 98-inch tv aan de muur te hangen, of dat er voldoende ruimte voor is. Als dat zo is, ga dan groots.

Beter nog, TCL houdt een prijsvraag waarbij gelukkige fans kaartjes en vliegtickets kunnen winnen om Super Bowl LVII bij te wonen. Hoewel dat klinkt als een goede tijd, is het nog beter om jarenlang van een 98-inch tv te kunnen genieten. Grijp uw 98-inch QLED via de onderstaande link terwijl deze nog beschikbaar is.

TCL 98 Class XL 4K UHD QLED Smart TV

Ontvang TCL's enorme 98-inch QLED TV met meer dan 40% korting voor een beperkte tijd. Zorg er wel voor dat je voldoende ruimte hebt om dit beest aan te kunnen.

Best Buy

$ 4999,99
$ 8499,99 Bespaar 41%

Walmart