Tata Play Binge: En titt på OTT-aggregatorns funktioner och planer

0
41

Att växla mellan flera OTT-appar kan vara en huvudvärk om du har flera prenumerationer. Tata Play Binge åtgärdar det problemet – en aggregatorapp som samlar innehåll från många OTT-plattformar och erbjuder dem i ett enda fönster. Plattformen fick nyligen stöd för nya regionala OTT-plattformar – manoramaMAX, Koode och Tarang Plus – och tar upp antalet till 22. Här är allt du behöver veta om plattformen, från pris till funktioner.

Kort översikt av tjänsten

Om du inte är bekant med Tata Play Binge måste du ha hört talas om Tata Sky. Tata Play Binge är i huvudsak en omdöpt version av den populära tjänsten. Tata Play Binge, som lanserades 2020, var endast tillgänglig för Tata Play-prenumeranter, vilket innebär att folk måste ha en Tata Play DTH-anslutning för att kunna använda den. Det ändrades i oktober förra året när företaget gjorde tjänsten tillgänglig på flera plattformar inklusive Android, iOS, Android TV, Fire TV och mer. Nu behöver en användare bara ladda ner appen och prenumerera på Tata Play Binge.

Vilka är Tata Play Binge-planerna som erbjuds?

Månatlig

Mini 1 – 99 Rs/månad – Mobil och webb

Den billigaste Tata Play Binge-planen börjar på Rs 99 och erbjuder videoströmning på mobil och webb. Det finns 13 plattformar som stöds, nämligen MXPlayer, Manorama, Planet Marathi, Zee5, Hoichoi, Shemaroo, Koode, Nammaflix, Tarang Plus, Chaupal, Hungama, ReelDrama, Eros Now

Subscriber Only StoriesView All

UPSC Essentials| Veckovisa nyhetsexpress med MCQ: Population of India and C…

Den bortglömda historien om Calcuttas en gång blomstrande japanska gemenskap

Dela rum, böcker & framgång: 3 syskon knäcker J&K civils

Delhi Confidential: Eknath Shinde’s Sena väntar ivrigt på Union Ca…Använd nyårskampanjkod SD25

Mini 2 – 99 Rs/månad – Mobil och webb

Mini 2 är identisk med Mini 1 på alla sätt, men ersätter Zee5 med Voot Select. Plattformar som stöds är MXPlayer, Manorama, Planet Marathi, Hoichoi, Shemaroo, Koode, Nammaflix, Tarang Plus, Chaupal, Hungama, ReelDrama, Eros Now, Voot Select.

Saver – 129 Rs/månad – Mobil och webb

Saver kostar 30 Rs extra per månad och lägger till Docubay och Epic On-plattformarna till vad du får med Mini 2. Den här planen ger dig även streaming på mobil och webb.

Super – 199 Rs/månad – Mobil, webb, FTV och Binge+

Superplanen lägger till flera internationella plattformar till mixen. Den erbjuder 20 appar, nämligen MXPlayer, Manorama, Planet Marathi, Hoichoi, Shemaroo, Koode, Nammaflix, Tarang Plus, Chaupal, Hungama, ReelDrama, Eros Now, Voot Select, Zee5, Voot Kids, Sony Liv, Disney+ Hotstar, Sun NXT . Du kan också titta på ett bredare utbud av enheter – mobil, webb, FTV och Binge+.

Annons Läs också |I en första överträffar OTT-streaming kabel-TV, tar största delen av TV-tittandet: Nielsen

Mega – 299 Rs/månad – Mobile, Web, FTV och Binge+

Mega är nästan identisk med Super, förutom att det lägger till apparna Lionsgate Play och CuriosityStream till mixen.

Kvartalsvis< /p>

Mini 1 – 215 Rs/kvartal – Mobil och webb

Mini 1 Quarterly är identisk med Mini 1 månadsvis, förutom att du betalar kvartalsvis och sparar lite pengar på vägen.

Mini 2 & # 8211; 215 Rs/kvartal – Mobil och webb

Mini 2 Quarterly är identisk med Mini 2 månadsvis, förutom att du betalar kvartalsvis och sparar lite pengar på vägen.

Årlig 

Annons

Binge Elite – 999 Rs/år – Mobil och webb

Binge Elite erbjuder 16 appar – Epic On, MXPlayer, Docubay, Disney+ Hotstar, Manorama, Planet Marathi, Zee5, Hoichoi, Shemaroo, Koode, Nammaflix, Tarang Plus, Chaupal, Hungama, ReelDrama, Eros nu. Du kan titta på mobilen och webben.

Mega Annual – 2 999 Rs/år – Mobil, webb, FTV och Binge+

Du kan säga att Mega Annual är Tata Play Binges flaggskeppsplan. Den erbjuder 21 appar – Lionsgate, CuriosityStream, MXPlayer, Manorama, Planet Marathi, Hoichoi, Shemaroo, Koode, Nammaflix, Tarang Plus, Chaupal, Hungama, ReelDrama, Eros Now, Voot Select, Zee5, Voot Kids, Sony Liv, Disney+ Hotstar, Sun NXT. Du kan titta på mobil, webb, FTV och Binge+.

© IE Online Media Services Pvt Ltd