Presidentens tale i eksisterende parlament, nybygg under oppføring: Speaker

0
61

For å sette en stopper for spekulasjonene om at budsjettsesjonen kunne starte i det nye parlamentsbygningen, sa Lok Sabha-speaker Om Birla fredag ​​at den nye bygningen fortsatt var under bygging og at president Droupadi Murmus tale til begge hus ville være i det eksisterende parlamentet. .

I en tweet sent fredag ​​kveld sa Birla, som er på offisielt besøk i Tanzania: «Den nye parlamentsbygningen er fortsatt under bygging. Under budsjettsesjonen vil den ærede presidenten tale til medlemmer av to hus i den eksisterende parlamentsbygningen.»

Prosjektet startet i januar 2021 og var forventet å være klart innen november 2022, i tide til parlamentets vintersesjon. Etter at fristen ble overskredet, sa tjenestemenn fra Union Housing and Urban Affairs Ministry at det nye parlamentet ville være klart for budsjettsesjonen som starter 31. januar. Denne uken har imidlertid byggingen fortsatt på stedet.

Subscriber Only StoriesView AlleBruk nyttårskampanjekode SD25

© The Indian Express (P) Ltd