PM's boek 'Exam Warriors' gelanceerd in het Hindi en Punjabi

0
57

Gouverneur van Punjab en administratieve UT Chandigarh Banwari Lal Purohit lanceerde donderdag de Hindi en Punjabi versie van PM Narendra Modi's boek 'Exam Warrior'. De boekpresentatie werd bijgewoond door ongeveer 500 studenten uit Punjab en Chandigarh.

Lees |Gebrek aan dromen, richting in schoolkinderen uitdaging voor land: Manish Sisodia

De administrateur sprak met de studenten en inspireerde hen om hun beste beentje voor te zetten vooruit in wat ze ook doen. Hij beantwoordde ook vragen van de kinderen en gaf praktische tips om examenstress te beheersen, examens te halen en het leven onder ogen te zien.

Hij citeerde voorbeelden uit de Indiase geschiedenis en zijn eigen leven, beantwoordde de vragen en gaf tips over geestelijke gezondheid , eenvoudig leven hoog denken, consistentie in studies, dankbaarheid en meditatie.

Later werd de Hindi/Punjabi-versie van ‘Exam Warriors’ werd uitgedeeld aan verdienstelijke.

Alleen verhalen van abonneesBekijk allesUPSC Essentials| Wekelijkse nieuwsuitzending met MCQ's: bevolking van India en C…

Het vergeten verhaal van Calcutta's eens zo bloeiende Japanse gemeenschap

Kamer delen, boeken & succes: 3 broers en zussen kraken J&K civilsDelhi Confidential: Eknath Shinde’s Sena wacht reikhalzend op Union Ca…Nieuwjaarspromotiecode SD25 toepassen

 

 

© IE Online Media Services Pvt Ltd