IIM-Rohtak PGP-plaatsingen: 16,7% verhoging van het gemiddelde salaris

0
61

Het Indian Institute of Management, Rohtak (IIM-R) sloot de plaatsingen van een tweejarig postdoctoraal programma af met een stijging van 16 procent van het gemiddelde salaris. Het gemiddelde salaris van de partij bedroeg Rs 18,73 lakh, een groei van 16,7 procent ten opzichte van het gemiddelde van het afgelopen jaar, dat Rs 16,06 lakh bedroeg.

Volgens de officiële release ontving de top 10 procent van de partij een gemiddelde van Rs 34,68 lakh, en de top 25 procent en 50 procent kregen een gemiddeld salaris aangeboden van respectievelijk Rs 27,15 lakh en Rs 22,64 lakh . IIM Rohtak was ook getuige van een sterke toename van het aantal PPO's en PPI's dat aan de studenten werd aangeboden, met een stijging van 65 procent ten opzichte van vorig jaar. Lees |IIM Bangalore: 60 officieren van Defensie voltooien managementprogramma

Dit jaar beweert het instituut nieuwe allianties te hebben gesmeed met meer dan 45+ nieuwe rekruteerders zoals GAIL, AB InBev, Axis Bank, Barclays, Kotak Mahindra Bank, Samsung , en onder andere Wells Fargo. Loyale recruiters zoals Accenture, Aditya Birla, Tata Steel, Amazon, Bain Capability Network, Tata Steel onder andere.

“De PGP Class van 2023 bestaat uit 237 getalenteerde studenten, waarvan 158 vrouwelijke en 79 mannelijke studenten met een gemiddelde werkervaring van 19 maanden. De academische diversiteit van de partij is maximaal gericht op commercie en techniek, 'verklaarde de release.

  © IE Online Media Services Pvt Ltd