Få en liten 20W Anker USB-C-laddare för bara $13 idag

0
34
Anker

Anker gör några av de bästa telefonladdarna som finns, och den superlilla Anker Nano Pro är ett utmärkt alternativ för att ladda telefoner och andra små enheter. Nu kan du köpa den för bara 13 USD.

Anker Nano Pro är en 20W laddare med en USB Type-C-port, i en kompakt storlek som bara mäter 1,16 × 1,16 × 1,18 tum (29,5 × 29,5 × 30 mm). Den laddningshastigheten är precis tillräckligt för att snabbladda iPhone 12 och senare, förutsatt att du har en USB-C-to-Lightning-kabel, som inte medföljer laddaren men finns i kartongen med vissa Apple-produkter.

< img src="http://www.howtogeek.com/pagespeed_static/1.JiBnMqyl6S.gif" />

Anker USB C 20W Nano Pro

Denna kompakta laddare är designad för snabb laddning med iPhones, så länge du har rätt kabel.

Amazon

12,99 $
16,99 USD Spara 24 %

Anker

12,99 USD
16,99 USD Spara 24 %

Laddaren kommer också att leverera 20W till alla andra enheter som stöder USB Power Delivery (USB-PD), som Samsung Galaxy-telefoner, iPad och Galaxy-surfplattor, en Nintendo Switch, smartklockor och mycket mer. Många mobila enheter kan acceptera laddningshastigheter högre än 20W — Galaxy S22 kan ladda med 25W under längre perioder, till exempel — men 20W kommer fortfarande att ladda alla telefonbatterier relativt snabbt.

Anker har rabatterat laddaren från 16,99 USD till 12,99 USD på Amazon och sin egen onlinebutik, vilket inte låter som mycket , men det är en prissänkning på 24 %. Det bästa av allt är att det finns flera färgalternativ att välja mellan: svart, lavendel, vit, blå och rosa.

LÄS NÄSTA

  • › Så här ser du UFC 283 Teixeira vs Hill Live Online
  • › Återställ inte din Hue Bridge för att åtgärda problem, använd en av dessa appar
  • › Så här byter du flikar med en kortkommando i vilken webbläsare som helst
  • › Spel kostar $70 nu, men du behöver faktiskt inte betala det
  • › Så här checkar du ut en fjärrstyrd Git-gren
  • › Vad betyder “IG” Menar och hur använder du det?