Dit Stanley Tumbler-alternatief is de helft van de prijs van het origineel

0
63
Hydrapeak

Zelfs als je het niet wist, heb je de virale Stanley-tuimelaar gezien. De 40-ounce roestvrijstalen waterfles is online opgeblazen, maar met een prijskaartje van $ 40 en uitverkoop op internet kan het moeilijk zijn om er een te bemachtigen. Het blijkt echter dat er een Amazon-alternatief is dat de helft van de prijs is.

De Hydrapeak Roadster Tumbler kost momenteel slechts $ 24,95 op Amazon en heeft bijna allemaal dezelfde functies als het origineel van Stanley.

GERELATEERD30 waterflessen die zowel functioneel als leuk zijn

Het meest voor de hand liggende is dat de Hydrapeak-tuimelaar ongelooflijk veel lijkt op de Stanley. Het heeft dezelfde lange vorm (en heeft dezelfde 40 ounce) en het bevestigde handvat en deksel met een bijgeleverd rietje. Bovendien is de onderkant iets slanker en past hij in een bekerhouder. Voeg daarbij dat de beker in 16 kleuren wordt geleverd, en het is al de moeite waard om te winkelen.

Hydrapeak Roadster 40oz Tumbler met handvat

Bespaar geld maar krijg hetzelfde uiterlijk als de OG.

Amazon

< br/> 

Doel

$24,95
 

Afgezien van het uiterlijk van de beker, zijn er ook alle geweldige functies. De roestvrijstalen constructie is duurzaam en heeft dubbelwandige vacuümisolatie om koude dranken tot 34 uur zo koud mogelijk te houden en warme dranken tot 10 uur warm te houden.

De beker is ook lekvrij en zweetbestendig, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het morsen van water over uzelf of over condensvorming aan de binnenkant van uw bekerhouder.

Zeker, het heeft geen Stanley-logo en je zult niet op het hoogtepunt van de virale trend zijn. U bespaart echter wat geld en krijgt een geweldige manier om uw hydratatiedoel te bereiken. Echt, je wint hier.