Delhi Confidensial: Eknath Shindes Sena venter spent på utvidelse av Union Cabinet

0
57

Berth pangs: Spekulasjoner om en forestående utvidelse eller omstilling av unionskabinettet kan ha gjort mange BJP-ministre litt nervøse, men et parti som venter spent på det er Eknath Shinde-fraksjonen i Shiv Sena. Partiet som ennå ikke har kommet seg ut av sine første fødselsveer, vil introduksjon av sine ledere i unionsregjeringen være nesten en livline, sier lederne. Noen av parlamentsmedlemmene som hadde hoppet til Shinde-siden må få plass.

“Å holde dem glade er viktig for å holde festen sammen,” påpeker de. Kilder sa at partiledelsen har oppnådd en forståelse om køyene under statsminister Narendra Modis nylige besøk i Mumbai.

Opp & ned: Fotografier av den nye parlamentsbygningen som er under oppføringhar med jevne mellomrom blitt lastet opp til regjeringens dedikerte nettsted centralvista.gov.in siden prosjektet startet i 2021. Denne uken ble nye bilder, inkludert et av Lok Sabha-kammeret tatt 16. januar, lagt til «fremgang»-delen på nettstedet. Men like etter at de nye bildene ble mye brukt av media torsdag, tok Union Housing and Urban Affairs Ministry, som vedlikeholder nettstedet, dem ned med henvisning til sikkerhetshensyn.

Faktisk var de tidligere bildene av prosjektnettstedet er også fjernet og «fremdrift»-delen slettet fullstendig fra fredag ​​kveld.

Subscriber Only StoriesView All

Før denne republikkens dag er grunnloven en stille tilstedeværelse

Fremtiden møter fortiden: 'Ghostwriter' er en AI-drevet skrivemaskin som kan…

'Det er giftig': P Sainath on Center blokkerer BBC-dokumentar om Modi, 20… < /figur>Lal Chowk, torget i sentrum av Kashmir. Bruk nyttårskampanjekode SD25

© The Indian Express (P) Ltd