Apples M1 iPad Air har aldrig varit billigare än idag

0
36
Apple

Njut av kraften i Apples M1-chip i handflatan med Apple 10,9-tums iPad Air (5:e generationen). Under en begränsad tid kan du ta en av dessa mångsidiga iPads från 499,99 USD (100 USD rabatt), det lägsta priset sedan den lanserades i mars 2022. Det bästa av allt är att både 64 GB (499,99 USD) och 256 GB (649,99 USD) ingår i denna rabatt på 100 $.

iPad Air’s senaste iteration var vårt bästa val för den bästa totala iPad 2022, tack vare dess förbättrade kraft, uppdaterade operativsystem och eleganta moderna design. Även om den når bara 256 GB internt lagringsutrymme, behöll 5:e generationens iPad Air USB-C-porten från den tidigare versionen för mer bekväma laddningsalternativ och kompatibilitet. iPad Air är den andra Apple-märkta surfplattan som kör M1-chippet, den första är den dyrare iPad Pro. Ursprungligen utvecklad för Mac-datorer, ger M1 med Neural Engine mycket kraft och prestanda till bordet, vilket möjliggör en hel rad användbara funktioner.

Apple 10,9-tums iPad Air (5:e generationen)

Njut av kraften i Apples M1-chip i handflatan med 10,9-tums iPad Air (5:e generationen). Den senaste iPad Air som körs på iPadOS 16 är en mångsidig enhet som kan förenkla ditt liv.

Bästa köp

499,99 USD
599,99 USD Spara 17 %

Mål

599,99 USD
 

Titta på dina favoritstreamingtjänster och njut av det senaste inom mobil- och molnspel via iPad Airs kristallklara Liquid Retina-skärm. Anslut sedan ditt Magic Keyboard, Apple Pencil eller Smart Keyboard Folio (alla säljs separat) för ännu fler sätt att använda den handhållna enheten. Du kan till och med använda iPad Air för att hålla dina sociala mediekanaler uppdaterade med selfies av hög kvalitet och utomhusbilder tagna med 12 MP bredkamera och 12 MP ultravid frontkamera.

Till försäljning från $499,99 ($100 rabatt), är Apple 10,9-tums iPad Air (5:e generationen) den mest kraftfulla iPad på mellannivå som finns. Genom att integrera M1-processorn har Apple gjort prestandan och effektiviteten hos en av sina mest avancerade chips tillgänglig till en lägre kostnad. Oavsett vilken färg du väljer–inklusive blått, rymdgrå, rosa, lila och starlight–kan du linda in den i ett av dessa högst rankade iPad Air-fodral för att hålla repor och repor borta.

Apple 10,9-tums iPad Air (5:e generationen)

Njut av kraften i Apples M1-chip i handflatan med 10,9-tums iPad Air (5:e generationen). Den senaste iPad Air som körs på iPadOS 16 är en mångsidig enhet som kan förenkla ditt liv.

Bästa köp

499,99 USD
599,99 USD Spara 17 %

Mål

599,99 USD
 

LÄS NÄSTA

  • › Spel kostar $70 nu, men du behöver faktiskt inte betala det
  • › Återställ inte din Hue Bridge för att åtgärda problem, använd en av dessa appar
  • › Så här checkar du ut en fjärrstyrd Git-gren
  • › Vad betyder “IG” Menar och hur använder du det?
  • › Så här byter du flikar med en kortkommando i vilken webbläsare som helst
  • › Så här ser du UFC 283 Teixeira vs Hill Live Online