Tejasvi Surya IndiGo-incident: een lijst met andere afleveringen in vliegtuigen die onlangs in het nieuws zijn gekomen

0
33

Tejasvi Surya, nationaal voorzitter van de BJP Yuva Morcha en parlementslid van de partij uit Bengaluru South, nodigde de oppositie woensdag uit nadat aan het licht kwam dat hij naar verluidt de nooduitgang van een IndiGo-vliegtuig had geopend voor het opstijgen , op de luchthaven van Chennai op 10 december vorig jaar. Terwijl mediaberichten Surya noemden, noemde IndiGo niemand in zijn verklaring. Bronnen bij de luchtvaartmaatschappij bevestigden echter aan The Indian Express dat het Surya was, die op reis was met BJP's Tamil Nadu-president K Annamalai. Volgens bronnen schreef Surya later een verontschuldiging aan de luchtvaartmaatschappij.

Het vliegtuig was naar verluidt aan het taxiën om op te stijgen toen de nooduitgang openging. Volgens het protocol werden de passagiers uit het vliegtuig gezet en vertrok het vliegtuig pas na een grondige inspectie.

Bekijk in het licht van het incident andere afleveringen over vliegtuigen die onlangs in het nieuws zijn gekomen.

Istanbul-Delhi IndiGo-vlucht:In december 2022 ging een video viraal waarin een IndiGo-stewardess haar kalmte verloor en tussenbeide kwam nadat een passagier onhandelbaar gedrag vertoonde met een ander bemanningslid, blijkbaar vanwege de keuze aan maaltijden die hem werden aangeboden. De situatie escaleerde snel toen ze reageerde op het geschreeuw van de passagier en zei dat ze een werknemer was en niet zijn bediende. In een reactie op het incident zei IndiGo dat het incident plaatsvond op vlucht 6E 12 van Istanbul naar Delhi op 16 december. “Het probleem had te maken met maaltijden gekozen door bepaalde passagiers die via een codeshare-verbinding reisden”, aldus de luchtvaartmaatschappij.

< blockquote class="twitter-tweet">

Zoals ik al eerder zei, zijn bemanningsleden ook mensen. Er moet veel voor nodig zijn geweest om haar tot een breekpunt te brengen. Door de jaren heen heb ik bemanningsleden geslagen en mishandeld gezien aan boord van vluchten, “bediende” en erger. Ik hoop dat het goed met haar gaat ondanks de druk waar ze onder moet staan. https://t.co/cSPI0jQBZl

— Sanjiv Kapoor (@TheSanjivKapoor) 21 december 2022

Air India-vlucht New York-New Delhi: Air India diende een klacht in bij de politie tegen een passagier die in november 2022 op een vrouwelijke medepassagier had geplast en legde hem ook een vliegverbod van 30 dagen op, aldus de luchtvaartmaatschappij. op 4 januari 2023.

Air India diende de klacht in op 28 december 2022, meer dan een maand na het incident.

Het incident vond plaats met een vrouw, een bejaarde, aan boord van vlucht AI 102 tussen New York en New Delhi op 26 november 2022. Volgens klaagster was ze ongeveer een paar uur na de vlucht klaar om te gaan slapen toen een dronken passagier liep naar haar stoel en ontlastte haar. De vrouw klaagde bij het cabinepersoneel, dat tussenbeide kwam door haar stoel schoon te maken en haar schone kleren te geven, maar naar verluidt de passagier niet in bedwang hield en geen klacht indiende. De passagier werd later uit Bengaluru opgepakt en zit in voorlopige hechtenis. Hij werd ook ontslagen uit zijn functie bij Wells Fargo.

Bangkok-India Thai Smile luchtweggevecht:Een videoclip van een gevecht dat op 27 december uitmondde in een vechtpartij op een vlucht tussen Bangkok en India, ging onlangs viraal. De clip toont twee mannen die ruzie maken en een stewardess die probeert de situatie onschadelijk te maken waarin de ene man tegen de andere zei: “Steek zijn hand naar beneden terwijl hij praatte”. Al snel escaleerde de situatie toen een van hen gezelschap kreeg van zijn vrienden en ze begonnen de andere passagier met wie de ruzie plaatsvond te slaan en te slaan.

Mumbai-Lucknow Indigo-vlucht: In 2020 was de Indiase stand-upcomedian Kunal Kamra uitgesloten van vliegen met IndiGO, Air India, SpiceJet en GoAir nadat hij de directeur en hoofdredacteur van Republic Media Network, Arnab Goswami, in een IndiGo-vlucht had horen bespotten. Een video van het incident, door hem op Twitter geplaatst, ging viraal.

Subscriber Only StoriesAlles bekijken

UPSC-sleutel – 20 januari 2023 : Weet van politiek en sport, seksuele oriëntatie…Waarom tanks in het westen struikelen< /figuur>'Alleen micro-, kleine en middelgrote ondernemingen die banen kunnen genereren, zullen…'Als je giftige werkplekken verlaat, zullen ze uiteindelijk uitsterven': Ankur …Nieuwjaarspromotiecode SD25 toepassenAdvertentie

Hij beweerde toen dat hij was teruggekeerd naar zijn stoel onmiddellijk nadat de stewardess hem had verzocht en geen overlast veroorzaakte. In een verklaring had Kamra gezegd dat hij Goswami “beleefd had gevraagd” om een ​​gesprek te voeren en later gaf hij de nieuwslezer “een monoloog over wat ik voelde over zijn journalistiek”.