Met Gala 2023: Van dresscode tot hosts, alles wat je moet weten

0
37

De meest flamboyante modeshow – Met Gala – is helemaal klaar om terug te keren, zoals de norm is, op de eerste maandag van mei dit jaar, die valt op 1 mei. Een belangrijk evenement om geld in te zamelen voor de jaarlijkse tentoonstellingen, publicaties en acquisitie van het Costume Institute, het evenement< /strong> in het Metropolitan Museum of Art in New York brengt een groot aantal acteurs, zangers, ontwerpers en modellen samen onder één dak.

Dit jaar wordt het Met Gala georganiseerd ter ere van de komende tentoonstelling van het Costume Institute: “Karl Lagerfeld: A Line of Beauty“. Zoals de naam al doet vermoeden, zal het een eerbetoon zijn aan de productieve ontwerper Karl Lagerfeld, die in februari 2019 overleed.

Dresscode voor Met Gala 2023

Als eerbetoon aan de modelegende is de dresscode voor dit jaar volgens Vogue: ‘Ter ere van Karl‘.

LEES OOK |Critics Choice Awards 2023 rode loper: Elle Fanning, Cate Blanchett, Kerry Washington stelen de show heeft meerdere, wonderlijke manieren erin. Lagerfeld, opdat je het niet vergeet, ontworpen voor een handvol huizen – Balmain, Patou, Chloé, Fendi, Chanel en zijn gelijknamige merk – dus er is een rijke schat aan materialen, tijdperken en esthetiek om naar te mijnen inspiratie,” schreef de modepublicatie.

 

Bekijk dit bericht op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Vogue (@voguemagazine) 

Het vermeldde ook drie manieren waarop aanwezigen Karl kunnen eren met hun kostuums op het evenement. “De eerste, meest authentieke benadering zou zijn om een ​​archieflook te dragen van een van de labels die Lagerfeld leidde; de tweede zou zijn om moderne Chanel of Fendi te dragen, twee huizen waarop Lagerfeld een onuitwisbare indruk heeft achtergelaten; en de derde – en misschien wel het meest voor de hand liggende? Om je eigen Choupette te vinden en je te kleden à la Lagerfeld.”

LEES OOK |Janhvi Kapoor ziet er etherisch uit in nude lehenga set in recente foto's

Volgens Vogue, “een look met originaliteit& #8221; is wat zal helpen om een ​​plekje op de best geklede lijst te bemachtigen.

Hosts

In de volksmond ook wel de “Oscars of Fashion genoemd “, wordt het jaarlijkse evenement gezamenlijk voorgezeten door Michaela Coel, Penélope Cruz, Roger Federer, Dua Lipa en Anna Wintour.

Vorig jaar werd het gepresenteerd door Blake Lively, Ryan Reynolds, Regina King en Lin-Manuel Miranda.

Alleen verhalen van abonneesBekijk alles

Delhi Confidential: Berth Pangs

21 januari 1983, veertig jaar geleden: oppositie en Akalis

Het besluit van het SC collegium om de bezwaren van de rege…

UPSC Key- 20 januari 2023: weten over Politiek en sport, seksuele geaardheid…Nieuwjaarspromotiecode SD25 toepassenAdvertentie

📣 Volg ons voor meer lifestyle-nieuws op Instagram | Twitter | Facebook en mis de laatste updates niet!

© IE Online Media Services Pvt Ltd