Met Gala 2023: Fra kleskode til verter, alt du trenger å vite

0
37

Den mest flamboyante mote-ekstravaganza – Møtte Gala – er klar til å returnere, som normalt, den første mandagen i mai i år, som faller på 1. mai. En viktig innsamlingsbegivenhet for Costume Institutes årlige utstillinger, publikasjoner og kjøp, arrangementet< /strong> ved Metropolitan Museum of Art i New York samler en rekke skuespillere, sangere, designere og modeller under ett tak.

I år arrangeres Met Gala for å feire Costume Institutes kommende utstilling: «Karl Lagerfeld: A Line of Beauty». Som navnet antyder, vil den hylle den produktive designeren Karl Lagerfeld, som gikk bort i februar 2019.

Dresskode for Met Gala 2023

Som en hyllest til motelegenden er kleskoden for dette året, ifølge Vogue, ‘Til ære for Karl‘.

LES OGSÅ |Critics Choice Awards 2023 rød løper: Elle Fanning, Cate Blanchett, Kerry Washington stjeler showet

“Det er et øyeblikk for alle de anerkjente gjestene å hilse på en av motens store, og fra vårt perspektiv er temaet har flere, fantastiske veier inn i det. Lagerfeld, for ikke å glemme, designet for en håndfull hus –Balmain, Patou, Chloé, Fendi, Chanel og hans navngitte merke – så det er et rikt utvalg av materialer, tidsepoker og estetikk å hente for inspirasjon,” skrev motepublikasjonen.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Vogue (@voguemagazine) 

Det listet også opp tre måter deltakere kan hedre Karl med kostymene sine på arrangementet. “Den første, mest autentiske tilnærmingen ville være å bære et arkivutseende fra en av merkelappene Lagerfeld ledet; den andre ville være å spille dagens Chanel eller Fendi, to hus som Lagerfeld etterlot et uutslettelig inntrykk på; og det tredje – og kanskje mest åpenbart? For å finne en Choupette helt selv og kle deg à la Lagerfeld.”

LES OGSÅ |Janhvi Kapoor ser eterisk ut i naken lehenga-sett på de siste bildene

Ifølge Vogue, “en look med originalitet& #8221; er det som vil bidra til å sikre en plass på listen over best kledde.

Verter

Populært kalt “Oscars of Fashion “, vil det årlige arrangementet bli ledet av Michaela Coel, Penélope Cruz, Roger Federer, Dua Lipa og Anna Wintour.

I fjor ble den arrangert av Blake Lively, Ryan Reynolds, Regina King og Lin-Manuel Miranda.

Subscriber Only StoriesSe alle

Delhi konfidensielt: Berth Pangs

21. januar 1983, førti år siden: Opposisjon og Akalis

SC collegiums trekk for å offentliggjøre myndighetenes innvendinger mot…

UPSC-nøkkel- 20. januar 2023: Vet om Politikk og sport, seksuell orientering…Bruk nyttårskampanjekode SD25Annonse

📣 For flere livsstilsnyheter, følg oss på Instagram | Twitter | Facebook og ikke gå glipp av de siste oppdateringene!

© IE Online Media Services Pvt Ltd