EMotorad Desert Eagle, Night Hawk premium e-cyklar lanserade: Priset börjar på Rs 4,75,000

0
47

EMotorad, ett Pune-baserat e-cykelföretag har officiellt presenterat två nya e-cyklar – Desert Eagle och Night Hawk i Indien. Dessa premium e-cyklar erbjuder över 100 km räckvidd per laddning och är utrustade med funktioner som 150/120 mm färdgaffel, 35 mm stolpar och en X5-växel för bättre växlingshastighet.

EMotorad Desert Eagle kommer med en Bafang 250W mellandriven motor med en RockShox Bluto 120 mm framgaffelfjädring från SRAM. Den kommer med ett 36V 17,5Ah Li-ion ram integrerat batteri och den har även en gasspjällsintegrerad Bafang LCD-skärm. Elcykeln är även utrustad med Tektro skivbromsar och den har även en EXAForm droppsitsstolpe.

EMotorad Night Hawk kommer med en 250W Bafang mid-drive-motor och en SRAM Rockshox 150 mm framgaffelupphängning. Elcykelns ram är tillverkad av aluminium och cykeln har ett 36V 17,5Ah Li-ion batteri som är integrerat i ramen. Elcykeln är utrustad med Tektro skivbromsar och den kommer med feta däck.

EMotorad Desert Eagle kostar Rs 4,75,000 och Night Hawk är prissatt till Rs 5,00,000, vilket gör den till den dyraste e-cykeln från EMotorad. Förutom dessa premiummodeller avtäckte företaget också en prisvärd X-Factor-serie av elcyklar med löstagbar batteriteknik, en LCD-skärm och en möjlighet att lägga till växlare.

Subscriber Only StoriesView All

Den bortglömda historien om Calcuttas en gång blomstrande japanska gemenskap

Dela rum, böcker & framgång: 3 syskon knäcker J&K civils

Delhi Konfidentiellt: Eknath Shindes Sena ivrigt väntar på Union Ca…

Vad utgör en varumärkesintrång: Subway vs Suberb i Delhi High Court Ansök nyårskampanjkod SD25 Läs också |Smartron tbike OneX elcykel lanserad: Allt du behöver veta

EMotorad X-Factor har modellerna X1, X2 och X3, alla tre varianterna har en mekanisk skivbroms och en automatisk avstängningsfunktion för ökad säkerhet. Dessa erbjuder också funktioner som peddle assist och ramen är gjord av slitstarkt stål. Priset på X-Factor e-cyklarna börjar på 24 999 Rs, och dessa e-cyklar kommer att finnas tillgängliga i Indien via onlinebutiker och offlineåterförsäljare över hela landet.

EMotorad X1 kostar Rs 24,99 , X2 kostar 27 999 Rs, och den mer kapabla EMotorad X3 kostar 32 999 Rs. Alla tre varianterna kommer att finnas tillgängliga över hela landet via online- och offlinebutiker.

Läs också |BÄST att erbjuda e-cykeltjänster vid 180 busshållplatser från oktober

Förutom nya eBikes lanserade företaget även en smart teknik som kan integreras i cyklar och elcyklar och kan styras med hjälp av en smartphone med hjälp av EMotorads app. Den kommer med en inbyggd smart assistent som heter Amigo. Den smarta displayen kan visa realtidsinformation som puls, körsträcka, hastighet och mer.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.