Deze virale Amazon-lunchcontainer is half leeg

0
42
Bentgo

Of je nu geld wilt besparen op lunchen of je gezondheid in gedachten hebt, maaltijdbereidende lunches kunnen helpen. Als je op zoek bent geweest naar de perfecte lunchcontainer voor je kant-en-klare maaltijden, dan hebben we hem gevonden en hij is te koop!

De Bentgo Salad Stackable De lunchcontainer is de perfecte manier om je lunch naar het werk of de klas te vervoeren, en nu kun je hem met 50% korting krijgen op Amazon.

De Bentgo-container is niet alleen populair geworden door ijle lucht wel. Contentmaker @heysweetkay benadrukte het product op hun Instagram-account en op het moment van schrijven heeft het meer dan 3.000 likes gekregen. Nadat je de container hebt gezien, begrijp je waarom.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Katie🌸 (@heysweetkay)

< p>De container is voorzien van vier compartimenten. Op de bodem heb je een magnetron- en vaatwasmachinebestendige kom voor het bewaren van etensresten of sla voor salades. De schaal is groot en kan een volle zak sla bevatten, dus meer dan genoeg ruimte voor je hoofdgerecht.

Bentgo Salade Stapelbare Lunchcontainer

Zo lekker dat je zin krijgt in mealpreppen.

Amazon

 

Doel

$ 14,99
 

Macy's

$ 19,99
$ 25,00 Bespaar 20%

Het volgende niveau van de container is een dienblad met vier compartimenten. In drie secties passen salade-toppings, snacks of bijgerechten, terwijl het midden is ontworpen voor dressings of dipsauzen. Ja, er is een deksel voor de dressingcontainer. Eindelijk is er de bovenkant, maar het is geen gewoon deksel. Het heeft een gedeelte voor een ingebouwde vork, dus je zit nooit zonder gereedschap.

Als je op jacht bent geweest naar een lunchcontainer, maar nooit de perfecte optie, Bentgo's zou het wel eens kunnen zijn, en met een halve uitverkoop is het zeker het proberen waard.