Deze 26-delige multitool is alles wat je nodig hebt om je gadgets te repareren, nu $ 70 korting

0
25
StatGear

Of je nu je eerste game-installatie samenstelt of een defecte muis repareert, met de juiste tools is een game-wisselaar. StatGear's Bitzblade 2.0 Multitool is een apparaat dat veel problemen oplost. Nu slechts $ 29,99 ($ ​​70 korting), het instrument in zakformaat beschikt over 26 essentiële tools om uw volgende technische project te vereenvoudigen zonder al te veel ruimte in beslag te nemen.

Net als een Zwitsers zakmes voor techneuten, kunt u met de Bitzblade 2.0 Multitool uw verzameling schroevendraaiers en inbussleutels opzij leggen en vervangen door dit enkele penvormige apparaat. De negen stalen dubbelzijdige bits van de Bitzblade zullen zeker van pas komen bij het installeren van een nieuw moederbord of het kraken van je mechanische toetsenbord voor een grondige reiniging. Wisselen tussen componenten is snel en eenvoudig, en met het meegeleverde nylon zakje hoef je niet in een rommelige gereedschapskist te graven om het bit te vinden dat je nodig hebt.

BitzBlade 2.0 multitool

Het repareren van je desktop, het bouwen van een nieuwe pc, het vervangen van smartphoneschermen en het werken aan al je gadgets is gemakkelijker te doen met deze 26-delige multitool. Van dubbelzijdige bits tot een duurzame koevoet, de tool heeft alles wat een IT-professional en technofiel nodig heeft.

Winkel

 

De reeks functies van Bitzblade 2.0 omvat ook een stanleymes en schraper voor tweeërlei gebruik, een mes dat kan helpen bij het strippen van draden, en een koevoet die goed is om toegang te krijgen tot de componenten van uw smartphone en om achter lcd-schermen te komen. Misschien wel het belangrijkste kenmerk is echter de flesopener. Het komt zeker van pas tijdens die stressvolle reparaties. De Bitzblade is afgewerkt met een LED-lampje en een hardmetalen ruitenbreker in geval van nood. Elk onderdeel is eenvoudig op de Bitzblade te installeren en kan netjes in het zakje worden opgeborgen.

Gooi je rommelige puinhoop van schroevendraaiers en bits opzij en geniet van georganiseerde technische tools met de Bitzblade 2.0 Multitool voor slechts $ 29,99 ($ ​​70 korting). Met zijn 26 verschillende gebruiksmogelijkheden zal de handige en compacte multitool zeker van pas komen bij het sleutelen aan gadgets of het repareren van gadgets.

BitzBlade 2.0 Multitool

Uw desktop repareren, een nieuwe pc bouwen, smartphoneschermen vervangen en aan al uw gadgets werken is gemakkelijker te beheren met deze 26-delige multitool. Van dubbelzijdige bits tot een duurzame koevoet, de tool heeft alles wat een IT-professional en technofiel nodig heeft.

Winkel

 

LEES VOLGENDE < ul id="nextuplist">

  • › Herinneringen verwijderen in Google Foto's
  • › Koop vandaag nog een kleine 20 W Anker USB-C-oplader voor slechts $ 13
  • › Deze kleine MSI-pc zit boordevol kracht
  • › Het Linux rm-commando: alles wat u moet weten
  • › De nieuwe kleurrijke toetsenborden en muizen van Logitech zien er fantastisch uit
  • › De M1 iPad Air van Apple is nog nooit zo goedkoop geweest als nu