Detta 26-delade multiverktyg är allt du behöver för att fixa dina prylar, nu $70 rabatt

0
37
StatGear

Oavsett om du sätter ihop din första spelrigg eller reparerar en trasig mus, har du rätt Tools är en game changer. StatGear’s Bitzblade 2.0 Multitool är en enhet som löser många problem. Nu endast $29,99 ($70 rabatt), instrumentet i fickstorlek har 26 viktiga verktyg för att förenkla ditt nästa tekniska projekt utan att ta upp för mycket utrymme.

Som en schweizisk armékniv för tekniker låter Bitzblade 2.0 Multitool dig lägga undan din samling av skruvmejslar och sexkantsnycklar och ersätta den med denna enda pennformade enhet. Bitzblades nio dubbelsidiga bits i stål kommer säkerligen att komma väl till pass när du installerar ett nytt moderkort eller knäcker in ditt mekaniska tangentbord för en grundlig rengöring. Det går snabbt och enkelt att byta mellan komponenter, och med den medföljande nylonpåsen behöver du inte gräva runt en rörig verktygslåda för att hitta den bit du behöver.

BitzBlade 2.0 Multitool

Att reparera ditt skrivbord, bygga en ny dator, byta ut smartphoneskärmar och arbeta med alla dina prylar är lättare att hantera med detta multiverktyg i 26 delar. Verktyget har allt en IT-proffs och teknofil behöver, från dubbelsidiga bitar till en slitstark prybar.

Handla

 

Bitzblade 2.0’s utbud av funktioner inkluderar också en boxskärare och skrapa med dubbla användningsområden, ett knivblad som kan hjälpa till att ta bort kablar och en bändbar som är bra för att komma åt din smartphones komponenter och komma bakom LCD-skärmar. Den kanske viktigaste funktionen är dock flasköppnaren. Det kommer säkerligen att komma väl till pass under de stressiga reparationerna. Bitzbladen är toppad med ett LED-ljus och fönsterbrytare av hårdmetallspets i händelse av en nödsituation. Varje del är lätt att installera på Bitzblade och förvaras snyggt i påsen.

Kasta din röriga röra av skruvmejslar och bitar åt sidan och njut av organiserade tekniska verktyg med Bitzblade 2.0 Multitool för endast $29,99 ($70 rabatt). Med sina 26 olika användningsområden kommer det bekväma och kompakta multiverktyget säkert att komma väl till pass när man pysslar med prylar eller fixar prylar.

BitzBlade 2.0 Multitool

Att reparera ditt skrivbord, bygga en ny dator, byta smartphoneskärmar och arbeta med alla dina prylar är lättare att hantera med detta multiverktyg med 26 delar. Verktyget har allt från dubbelsidiga bitar till en slitstark prybar.

Handla

 

LÄS NÄSTA < ul id="nextuplist">

  • › Denna lilla MSI PC är fullpackad med kraft
  • › Hur man tar bort minnen i Google Foto
  • › Apple’s M1 iPad Air har aldrig varit billigare än idag
  • › Logitech’s nya färgglada tangentbord och möss ser bra ut
  • › Linux rm-kommandot: Allt du behöver veta
  • › Få en liten 20W Anker USB-C-laddare för bara 13 USD idag