Delhi Confidential: speciale genodigden op de parade van de Dag van de Republiek dit jaar

0
33

Met de parade op de Dag van de Republiek die dit jaar wordt gehouden op Kartavya Path (voorheen Rajpath), zijn de genodigden gewone mensen uit alle lagen van de samenleving. Op de gastenlijst staan ​​ook shramyogi's die betrokken zijn bij de bouw van Central Vista Avenue, Kartavya Path en het nieuwe parlementsgebouw, naast groenteverkopers en straatverkopers. Deze speciale genodigden zullen prominent aanwezig zijn op het Kartavya Path.

De grote vraag: Op bijna elke persconferentie die congresleider Rahul Gandhi heeft toegesproken sinds zijn Bharat Jodo Yatra in september begon, had hij één belangrijk antwoord op vragen over de premier van zijn partij en de oppositie. Hij beschuldigde de media er steevast van dat ze probeerden de aandacht af te leiden van de Yatra en de kwesties die hij aan de orde had gesteld. Maar luisteren de congresleiders?

Tijdens een openbare bijeenkomst in Pathankot, toegesproken door Rahul en congresvoorzitter Mallikarjun Kharge, vroegen zowel Punjab Congress-president Amarinder Singh Raja Warring als leider van de oppositie in Punjab Assembly Partap Singh Bajwa Rahul om het gezicht van de premier van de partij te zijn in de Lok Sabha-peilingen van 2024. Bajwa vroeg Rahul in feite om geen gevolmachtigde te maken als het PM-gezicht van de partij.

Alleen abonneeverhalenAlles bekijkenUPSC Essentials| Wekelijkse nieuwsuitzending met MCQ's: bevolking van India en C…

Het vergeten verhaal van Calcutta's eens zo bloeiende Japanse gemeenschap

Kamer delen, boeken & succes: 3 broers en zussen kraken J&K civilsDelhi Confidential: Eknath Shinde’s Sena wacht reikhalzend op Union Ca…Nieuwjaarspromotiecode SD25 toepassen

© The Indian Express (P) Ltd