De Brio 300 van Logitech is de nieuwe mid-range webcam voor iedereen

0
36
Logitech

Logitech heeft zojuist een stijlvolle, kleurrijke middenklasse 1080p-webcam aangekondigd voor slechts $ 70. Dankzij de functies voor automatische lichtcorrectie en ruisonderdrukking is hij perfect voor mensen die vanuit huis werken, en hij is verkrijgbaar in drie leuke kleuren.

Hoewel we erg onder de indruk waren in onze Logitech Brio 500-recensie, is de nieuwe Brio 300 een gekoppelde versie die lijkt op de populaire maar verouderde C920-webcam. Het ondersteunt alleen 1080p bij 30 fps (of 720p bij 60 fps), maar het bevat ook functies die doorgaans zijn gereserveerd voor duurdere modellen.

GERELATEERDReview Logitech Brio 500: een professionele werkpaard-webcam

Volgens Logitech is de nieuwe Brio 300 perfect voor mensen die worstelen met “slechte lichtomstandigheden, onflatteuze camerahoeken en geluid van lage kwaliteit” dankzij automatische lichtcorrectie en een digitale microfoon met ruisonderdrukking.

Vergeleken met de Brio 500 van $ 130 die hierboven is genoemd, heeft de nieuwe Logi 300 geen stereomicrofoons en biedt hij alleen een veld van 70 graden van uitzicht. Dat gezegd hebbende, het is nog steeds een capabele webcam, en hij behoudt de privacysluiter van de oudere C920-serie.

De nieuwe Logitech Brio 300-webcam maakt verbinding via USB-C, en Logitech zegt dat het 8217;ll ondersteunt Microsoft Teams-, Zoom- en Google Meet-certificeringen. De gestructureerde “stonewash” kleur is een beetje vreemd, maar dat komt door de 48% gerecyclede plastic behuizing. De webcam is vandaag beschikbaar voor $ 70 in wit, zwart of roze voor geïnteresseerden.

Logitech Brio 300 Webcam

De Logitech Brio 300 webcam biedt 1080p-video, automatische lichtcorrectie en meer, en kost slechts $ 69,99.

Winkel