De bästa LEGO “Star Wars”-seten 2023

0
51
Kostikova Natalia/Shutterstock.com

Om du drömmer om att ta bort Star Wars från skärmen och in i din värld kanske du tror att du måste åka till en galax långt, långt borta. Men det finns ett sätt att göra det direkt från ditt hem. Allt du behöver göra är att välja ett Star Wars LEGO-set, så kan vi hjälpa dig att hitta de bästa.

För att hjälpa dig sortera igenom alla alternativ för att hitta den du vill ta med dig hem, 8217;ve lyft fram våra toppval för de bästa Star Wars LEGO-seten. Du hittar alternativ som sträcker sig från uppsättningar inspirerade av originalfilmen till sådana som hyllar The Mandalorian.

Innehållsförteckning

Bäst för den ultimata Star Wars Splurge: Millennium Falcon
Bäst för att bygga en robotlegend: R2-D2
Bäst för “Baby Yoda”-fans: The Child
Bäst för att Embracing the Dark Side: Imperial TIE Fighter
Bäst för att hylla den legendariska Bounty Hunter: The Mandalorian-hjälm
Bäst för att få slaget vid Utapau till liv: AT-TE Walker
Bäst för blivande jedis: Dagobah Jedi Training Diorama
Bäst för smugglare och prisjägare: Mos Eisley Cantina
Bäst för barn Who Love Star Wars: Boba Fetts Starship Microfighter

Bäst för den ultimata Star Wars Splurge: Millennium Falcon

LEGO

Millenniumfalken hjälpte Rebell Alliance och New Republic att uppnå några av sina största segrar. Om du är villig att betala en stor del av förändringen kan du återuppleva dessa segrar själv när du bygger LEGO Millennium Falcon.

Med 7 541 bitar är detta set ett av de största LEGO-seten som någonsin gjorts. Denna komplexitetsnivå gör att Millennium Falcon är bäst lämpad för byggare från 16 år och uppåt. Det här setet är inte bara enormt, utan det är också otroligt detaljerat. Du bygger detaljer som är sanna mot sagan, som sensorskålarna och övre och nedre fyrhjulingskanoner. Setet kommer också med två besättningar, så att du kan återuppleva klassikerna eller hedra de nyare filmerna.

Bäst för den ultimata Star Wars Splurge

LEGO Millennium Falcon

Bygg LEGO Millennium Falcon och återupplev några av de mest ikoniska Star Wars-ögonblicken.

Amazon

770,49 USD
849,99 USD Spara 9%

Mål

849,99 USD
 

LEGO

 

Bäst för att bygga en robotlegend: R2-D2

LEGO

R2-D2 har ett stort arv för en liten droid. Denna modiga och fyndiga robot har tjänat sådana som Anakin och Luke Skywalker. Nu kan han stå vid din sida när du tar upp LEGO R2-D2-setet.

Denna LEGO-replika av den ikoniska droiden innehåller 2 314 bitar och är 13 tum hög när den är färdig. Som ett resultat rekommenderas denna konstruktion för personer som är 18 år och äldre. Rörelse spelar en stor roll i det här setet, eftersom R2-D2 har infällbara mittbensdroppar som kan röra sig från stående till körning samt ett roterande huvud och ett stigande periskop. Det finns till och med ett hemligt fack som rymmer Luke Skywalkers ljussabel.

Bäst för att bygga en robotlegend

LEGO R2-D2

R2-D2 kan vara precis vid din sida när du bygger denna detaljerade LEGO-modell.

Amazon

239,95 USD
 

LEGO

 

Bäst för “Baby Yoda” Fans: The Child

LEGO

Oavsett om du kallar honom “Baby Yoda, ” “Barnet,” eller” Grogu,” det finns en god chans att du har en mjuk plats i ditt hjärta för honom. Den goda nyheten är att du kan fira denna älskade karaktär från The Mandalorian med LEGO The Child-setet.

Byggare som är tio år och äldre kommer att njuta av att sätta ihop denna 1 075-delade replik av The Child. När den är färdig är figuren mer än 7,5 tum hög och kommer med både en minifigur av barnet och en informationsskylt. Själva barnfiguren har funktioner som ett ställbart huvud och justerbara öron för att hjälpa den söta lilla killen att göra många uttryck.

Bäst för Baby Yoda-fans

LEGO The Child

Ta med hem Baby Yoda med denna LEGO-modell av The Child från Star Wars.

Amazon

71,99 USD
89,99 USD Spara 20 %

Bästa köp

71,99 USD
89,99 USD Spara 20 %

Mål

79,99 USD
 

LEGO

 

Bäst för att omfamna den mörka sidan: Imperial TIE Fighter

LEGO

Alla vill inte heja på hjältarna. Ibland är det lite roligare att rota efter de onda. Detta gäller även i Star Wars-världen, vilket är anledningen till att LEGO Imperial TIE Fighter-modellen är så populär.

Med 432 delar kommer du att upptäcka att det här setet kan fungera för både lek och display för dem som är åtta år och äldre. Det färdiga stycket är 6,5 tum högt och visar upp den eleganta designen hos den kejserliga flottans starfighter. Förutom en sittbrunn som kan öppnas och två fjäderbelastade skyttar, kommer setet med minifigurer som inkluderar en Stormtrooper och en TIE-stridspilot.

Bäst för att omfamna den mörka sidan

LEGO Imperial TIE Fighter

Visa lite kärlek till Star Wars-skurkarna med Imperial TIE Fighter LEGO-setet.

Amazon

54,40 USD
 

Mål

39,99 USD
 

LEGO

 

Bäst för att hylla den legendariska Bounty Hunter: The Mandalorian Helmet

LEGO

En del av skönheten med Star Wars är att universum alltid växer och inkluderar nya filmer och program. En av de senaste installationerna i denna ikoniska franchise är The Mandalorian, och du kan fira det med LEGO The Mandalorian Helmet.

Byggare som är 18 år och äldre kan sätta ihop detta 583-set för att hylla The Mandalorian. Den färdiga modellen är en detaljerad kopia av The Mandalorian’s hjälm och ett displayställ som är mer än 7 tum högt. De trumlackerade LEGO-bitarna låter dig fånga utseendet av beskar rustning och stativet har en namnskylt som gör den perfekt att visa upp. Det bästa av allt är att du kan samla och bygga andra Star Wars LEGO-hjälmmodeller.

Bäst för att hylla den legendariska prisjägaren

LEGO The Mandalorian Helmet

Slutför din LEGO Star Wars-hjälmsamling med The Mandalorian Helmet.

Amazon

56,75 $
69,99 USD Spara 19 %

Bästa köp

69,99 USD
 

Mål

59,99 USD
 

LEGO

 

< h2 role="heading" aria-level="2">Bäst för att ge slaget vid Utapau liv: AT-TE Walker

LEGO

Slag är en stor del av Star Wars-universumet och att återskapa dem är roligt för både barn och vuxna. Om du är ett fan av Revenge of the Sith och vill väcka slaget vid Utapau till liv, vill du ha LEGO AT-TE Walker.

Med 1 082 bitar kan Star Wars-fans som är nio år och äldre känna sig säkra på att sätta ihop detta LEGO-set. Den färdiga modellen är en detaljerad AT-TE Walker direkt från slaget vid Utapau. Den kommer med en tillgänglig sittbrunn och hytter som rymmer upp till sju LEGO minifigurer. AT-TE-rullatorn har också en tung sprängkanon som kan höjas och rotera. Fem Star Wars-minifigurer och tre Battle Droids ingår också.

Bäst för att ge slaget vid Utapau liv

LEGO AT-TE Walker

Återupplev slaget vid Utapau från Revenge of the Sith med LEGO AT-TE Walker.

Amazon

139,99 $
 

LEGO

 

Bäst för blivande jedis: Dagobah Jedi Training Diorama

LEGO

Har du någonsin velat träna som en Jedi? Tja, med Yodas kloka ord, “Gör. Eller inte. Det finns inget försök.” När du lägger till LEGO Dagobah Jedi Training Diorama till din samling kan du göra den legendariska Jedi Master stolt.

Setet med 1 000 delar är designat för byggare från 18 år och uppåt som vill väcka den klassiska Jedi-scenen från The Empire Strikes Back till liv. Autentiska detaljer som Yodas koja och vingen på Luke Skywalkers X-wing kommer till liv i detta iögonfallande exemplar. Med en bredd på 11 tum kommer den här modellen att se bra ut på alla bordsskivor eller hyllor i ditt hem eller på kontoret.

Bäst för blivande jedis

LEGO Dagobah Jedi Training Diorama

Få en kickstart på din Jedi-träning med LEGO Dagobah Jedi Training Diorama.

LEGO

 

Bäst för smugglare och prisjägare: Mos Eisley Cantina

LEGO

I Star Wars-världen är Mos Eisley Cantina en av de mest kända platserna i galaxen. Denna kantina är fylld av faror och är navet för aktivitet i underjorden i Tatooine. Dock är LEGO Mos Eisley Cantina-modellen fylld med inget annat än roligt.

Detta LEGO-set för åldrarna 18 och uppåt är ambitiöst, eftersom det kommer med 3 187 bitar och 21 minifigurer. Resultatet är en modell som är åtta tum hög och 21 tum bred och 23 tum djup. Det finns massor av filmexakta detaljer som cantinas bar och Spaceports exteriörer. Du kan också njuta av att lägga till en Dewback och en Landspeeder till Mos Eisleys stadsscener.

Bäst för smugglare och prisjägare

LEGO Mos Eisley Cantina

Bygg ett nav för aktivitet i underjorden med LEGO Mos Eisley Cantina.

Amazon

 

LEGO < p class="product-price">
 

Bäst för barn som älskar Star Wars: Boba Fett’s Starship Microfighter

LEGO

figur>

Star Wars är lika populärt bland barn som det är bland vuxna, så det är logiskt att barn vill vara med på LEGO Star Wars-kul. Uppsättningar som LEGO Boba Fett's Starship Microfighter kan hjälpa dem att göra det.

Byggare från sex år och uppåt kommer att ha kul när de sätter ihop detta LEGO-set med 85 delar. Setet innehåller en minifigur av Boba Fett och det ikoniska rymdskeppet som dök upp överallt från den klassiska Star Wars-sagan till The Mandalorian. Fartyget har två snärtskyttar som är perfekta för att ta ner fienden och justerbara vingar för att hjälpa till med flygning och landning.

Bäst för barn som älskar Star Wars

LEGO Boba Fetts Starship Microfighter

Ha kul med att väcka Boba Fetts Starship Microfighter till liv med detta LEGO-set.

Amazon

 

Bästa köp

9,99 USD
 

Mål

9,99 USD
 

LEGO