Airtel 5G bor i fler städer i Delhi NCR: Här är den kompletta listan där Airtel 5G är tillgängligt

0
57

I oktober förra året meddelade Bharti Airtel att de skulle börja rulla ut 5G-tjänster i städer som Delhi, Mumbai, Varanasi, Bengaluru, Hyderabad, Chennai, Nagpur och Siliguri i etapper. Airtel meddelade nyligen att 5G också är tillgängligt i Agartala,  Noida, Ghaziabad och Faridabad.

Airtel 5G: Fullständig lista över städer

Telekomnätverket har utökat sin 5G-täckning i städer som Guwahati, Vizag, Patna, Muzaffarpur, Bodh Gaya, Bhagalpur, Ahmedabad, Gurugram, Panipat, Shimla, Jammu, Srinagar, Ranchi, Jamshedpur, Kochi, Pune, Indore, Imphal, Parayagraj, Kanpur, Gorakhpur, Meerut, Agra, Lucknow, Rourkela, Cuttack och Bhubaneshwar, Dehradun, Jaipur, Udaipur och Kota.

Airtel säger att de har planer på att täcka alla större städer i Indien i slutet av 2023. Bara en månad efter att Airtel lanserade 5G-tjänster i landet hävdade det att mer än en miljon kunder på nätverket hade bytt till 5G.

Läs också |Bharti Airtel tillkännager en investering på 2000 miljoner Rs i Hyderabad för att sätta upp hyperskala datacenter

Medan Airtel 5G inte kräver att användare uppgraderar sitt SIM-kort eller någon inbjudan från telekomleverantören att använda 5G på mobila enheter, erbjuder företaget samma mängd data som ditt befintliga 4G-abonnemang. Bharti Airtel lade bud på och förvärvade 19867,8 MHz-spektrum i 900 MHz, 1800 MHz, 2100 MHz, 3300 MHz och 26 GHz-frekvenser.

Berättelser endast för prenumeranter, se alla

Den bortglömda historien om Calcuttas en gång blomstrande japanska gemenskap

Dela rum, böcker & framgång: 3 syskon knäcker J&K civils

Delhi Confidential: Eknath Shinde’s Sena väntar ivrigt på Union Ca…

Vad utgör ett varumärkesintrång: Subway vs Suberb i Delhi High Court Använd nyårskampanjkod SD25

Till skillnad från Reliance Jio’s fristående 5G-arkitektur är Airtel 5G baserad på icke-fristående 5G arkitektur, som använder sig av en 4G-basstation med 5G-komponenter ovanpå. Det är därför Airtel 5G är lite långsammare jämfört med Reliance Jio 5G, som erbjuder högre hastigheter och lägre latens.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.