Waarom u ijs in uw droger moet doen

0
39
Artazum/Shutterstock.com

We hebben het allemaal gedaan. We hadden de beste bedoelingen om onze kleren op te vouwen zodra ze uit de droger kwamen, maar het gebeurde gewoon niet. Nu, twee dagen later, heb je een gekreukte warboel van kleding. Maar voordat je je strijkijzer tevoorschijn haalt, wil je misschien wat ijs pakken.

Door ijs in uw droger te doen en een nieuwe cyclus te laten draaien, kunt u kreuken uit uw kleding verwijderen.

GERELATEERDKreukels verminderen met deze kledingstomers

Deze was-hack klinkt vreemd, maar als je erover nadenkt, is het proces logisch. Wanneer u ijs in de droger gooit en onmiddellijk het vuur aanzet, zal het ijs in wezen stoom in uw droger creëren. Zowel vocht als warmte werken om rimpels te verwijderen.

Downy WrinkleGuard Wrinkle Release Fabric Spray

Natuurlijk , er is altijd anti-rimpelspray.

Amazon

$10,88 < br/> 

Om dit te laten werken, heb je slechts een handvol ijsblokjes nodig (ga niet overboord en maak je kleding opnieuw nat). Je moet ook alleen een korte cyclus draaien in plaats van je wasgoed volledig opnieuw te drogen.

Hoewel we weten dat het gebruik van ijs in je droger klinkt als een wilde hack, is het niet zo anders dan een andere veelvoorkomende methode: met behulp van een vochtige handdoek. Je bevochtigt (niet doorweekt) een schone handdoek. Gooi het dan bij je wasgoed. Net als het ijs zal de handdoek stoom creëren waardoor de kreukels verdwijnen.

Zweet niet als je je wasgoed per ongeluk te lang in de droger hebt laten zitten. Pak wat ijs en ga drogen. Heb je daar geen tijd voor? Bekijk deze andere tips voor het verwijderen van rimpels.