Samsung zou dit jaar meer 'Ultra'-toestellen kunnen uitbrengen

0
33

Samsung houdt de lippen stijf op elkaar over wat ze dit jaar kunnen verwachten van het Unpacked-evenement van het bedrijf in februari, wat niet ongebruikelijk is. Gelukkig zijn er lekken en geruchten – en ze hebben dat gat opgevuld, waardoor we een glimp kunnen opvangen van het ontwerp van de aankomende Galaxy S23-serie die tijdens het evenement zal worden onthuld. Nu heeft het Koreaanse bedrijf ons vereerd met wat meer details en onthult het zijn visie voor Galaxy Unpacked.

Met een blogpost zegt Samsung dat het op 1 februari bij Unpacked zal “laten zien hoe innovatie en duurzaamheid samen de ultieme premium ervaring opleveren.” Er werden hier geen details gedeeld, maar het bedrijf suggereerde wel dat we een slimmer camerasysteem, verbeterde hardware- en software-optimalisatie en een meer naadloos ecosysteem kunnen verwachten.

Maar misschien wel het meest interessante is dat Samsung suggereert dat we zou binnenkort de Ultra-naam binnenkort in meer apparaatcategorieën kunnen zien. Tot nu toe was het achtervoegsel beperkt tot de Galaxy S-smartphoneserie en de Galaxy Tab S-tabletserie, maar dat zou kunnen veranderen.

“De Galaxy S Ultra is echt het toppunt van de innovatie van Samsung Mobile geworden, een merk dat zich onderscheidt van al het andere, en binnenkort laten we je zien wat Ultra kan doen in nog meer apparaatcategorieën”, luidt de blogpost.

>Alleen abonneeverhalenBekijk allesDelhi vertrouwelijk: speciale genodigdenUPSC Key- 19 ​​januari 2023: Meer informatie over het jaarlijkse statusrapport over het onderwijs…Hoe een verjaardagscadeau aan een vriend de politie van Mumbai naar 2 dieven leidde die ev…Eerste ASER-enquête na pandemie omschrijft de verstoring in leren, en i…Pas nieuwjaarspromotiecode SD25 toe

Afgezien daarvan wordt verwacht dat de Galaxy S23-serie een 200MP-sensor zal hebben, wat bijna het dubbele aantal pixels is in vergelijking met zijn voorganger 108MP-eenheid. Dat zijn 200 miljoen pixels, wat geen grap is, en het zou super interessant zijn om te zien hoe die brute kracht in combinatie met de verbeterde software-optimalisatie van Samsung uitpakt.

Samsung heeft het ook over een nieuwe chipset “geboren uit De open samenwerkingsfilosofie van Samsung die de snelste en krachtigste Galaxy-prestaties mogelijk maakt.” De verklaring is een beetje vaag, maar het partnerschap in kwestie verwijst mogelijk naar een Samsung-Qualcomm-synergie. Rapporten suggereren dat de Galaxy S23-serie bijna volledig zou kunnen worden aangedreven door de Snapdragon 8 Gen 2. De processors van Qualcomm hebben keer op keer bewezen superieur te zijn aan het aanbod van Samsung, en het lijkt erop dat het bedrijf dit jaar volledig voor de slimmere keuze heeft gekozen.

p> © IE Online Media Services Pvt Ltd