Samsung Galaxy Unpacked 2023: hoe te kijken en wat te verwachten

0
77
Samsung

Samsung heeft een datum en tijd vastgesteld voor zijn volgende Unpacked-conferentie, waar we waarschijnlijk de Galaxy S23-line-up zullen ontmoeten op smartphones. Hier leest u hoe u het live kunt bekijken en wat u ervan kunt verwachten.

< h3>Samsung uitgepakte reservedeal

U kunt de Galaxy S23-serie nu gratis reserveren en tot $ 100 aan winkeltegoed ontvangen. Er is geen boete als u de telefoons uiteindelijk niet koopt.

Samsung

 

Wanneer wordt Galaxy uitgepakt 2023?

Het grote hardware-evenement van Samsung vindt plaats op 1 februari om 13.00 uur ET (meer tijdzones hier). Het evenement van 2023 wordt een hele week eerder gehouden, aangezien het Galaxy S22-evenement van Samsung op 9 februari werd gehouden. Maar nogmaals, Samsung kondigde de Galaxy S21 in 2021 een hele maand eerder aan dan normaal, in januari.

Galaxy Unpacked 2023 streamen

De volgende Unpacked wordt een persoonlijk evenement voor media in San Francisco, maar alle anderen kunnen het live online bekijken. Het evenement wordt uitgezonden op Samsung.com, de Samsung Newsroom-website en het Samsung YouTube-kanaal.

Er is geen directe link naar de livestream-pagina van YouTube (vanaf het moment dat dit artikel werd gepubliceerd), maar als je het niet wilt vergeten, stel dan een herinnering in met je agenda-app of virtuele assistent naar keuze. Je kunt je ook abonneren op het kanaal van Samsung en meldingen voor nieuwe streams inschakelen.

Wat te verwachten van Galaxy Unpacked 2023

Samsung Unpacked-evenementen gaan meestal over nieuwe hardware en er zijn genoeg lekken en geruchten geweest om een ​​goed beeld te krijgen van wat Samsung op 1 februari zal laten zien. Voor dit evenement verwachten we een drietal smartphones van de Galaxy S23 line-up.

Het gerucht gaat dat we drie smartphones krijgen: de Galaxy S23, de Galaxy S23 Plus en de Galaxy S23 Ultra. Het smartphone-assortiment zelf zal waarschijnlijk veel lijken op de huidige Galaxy S22-reeks volgens die geruchten, met identieke schermformaten en resoluties.

GERELATEERDNieuwe Galaxy S23 Ultra-afbeeldingen lekken weken voor release

We zouden een paar belangrijke wijzigingen moeten doorvoeren, hoewel — ten eerste kunnen we een Snapdragon 8 Gen 2 SoC krijgen, die blijkbaar wereldwijd zal worden gebruikt, zelfs in regio's zoals Europa waar Samsung doorgaans zijn eigen Exynos-silicium gebruikt. De Galaxy S23 Ultra, die het meest hoogwaardige apparaat in het assortiment zal zijn, zou ook de 108 MP-camera kunnen verwijderen die sinds de Galaxy S20 Ultra in 2020 wordt gebruikt ten gunste van een nieuwe, wilde 200 MP-camera, waarschijnlijk de ISOCELL HP2-sensor die net is aangekondigd door Samsung.

Daarnaast krijgen we op elke conferentie ook een paar extra mededelingen. Vorig jaar waren het tablets — de Galaxy Tab S8-reeks werd getoond naast de Galaxy S22-serie. Maar dit jaar krijgen we in plaats daarvan voor de verandering laptops. Er gaan geruchten dat Samsung zich voorbereidt op de onthulling van een nieuwe reeks laptops onder de vlag van de Galaxy Book, de Galaxy Book 3-serie.

De Galaxy S23 en de nieuwe Galaxy Book-laptops zijn nu te reserveren via de website van Samsung. Als u een Galaxy-smartphone of een Galaxy Book reserveert, krijgt u $ 50 aan tegoed op uw aankoop wanneer deze beschikbaar komen, en als u beide reserveert, krijgt u $ 100 korting.

Samsung Unpacked Reserve Deal

U kunt de Galaxy S23-serie reserveren nu gratis en krijg tot $ 100 aan winkeltegoed. Er is geen boete als u de telefoons uiteindelijk niet koopt.

Samsung

 

LEES VOLGENDE

    < li>› Kladblok krijgt tabbladen in Windows 11
  • › Deze 26-delige multitool is alles wat je nodig hebt om je gadgets te repareren, nu $ 70 korting
  • › Hoe u uw Linux-computer kunt beschermen tegen malafide USB-drives
  • › System76's Pangolin-laptop krijgt Linux en AMD Zen 3+
  • › Malware sluipt de zoekadvertenties van Google binnen
  • › Hoe de oude Wikipedia-lay-out terug te krijgen