Onnodige opmerkingen, zoals die op films, overschaduwen ons harde werk: PM Modi

0
60

Premier Narendra Modi waarschuwde dinsdag BJP-leiders voor het maken van onnodige opmerkingen tegen films en persoonlijkheden om de krantenkoppen te halen. Tijdens de BJP National Executive meeting in New Delhi zei premier Modi: “Niemand mag onnodige opmerkingen maken die het harde werk dat we doen zouden overschaduwen.”

Een BJP-ambtsdrager, die bij de bijeenkomst aanwezig was, zei: “In zijn toespraak van gisteren waarschuwde de premier degenen die verklaringen afleggen om de krantenkoppen te halen. Hij zei dat ze dat niet moesten doen.”

Lees ook |Delhi HC vraagt ​​Pathaan-makers om audiodescriptie en ondertitels voor te bereiden voor OTT om visuele, slechthorende personen te helpen

De opmerkingen van de premier komen te midden van de oproep tot boycot tegen Shah Rukh Khan en Deepika Padukone film Pathaan door een paar senior BJP-leiders, waaronder Madhya Pradesh minister van Binnenlandse Zaken Narrotam Mishra en Bhopal parlementslid Pragya Thakur.

Mishra had bezwaar gemaakt tegen de kleur van Deepika Padukone's kostuum in het lied van de film, Besharam Rang , waarin wordt opgeroepen tot “rectificatie”.

Alleen abonneeverhalenAlles bekijken

Delhi Confidential: speciale genodigden

UPSC Key- 19 ​​januari 2023: meer informatie over Jaarlijks Status van het Onderwijsrapport…

Hoe een verjaardagscadeau aan een vriend de politie van Mumbai ertoe bracht 2 dieven die ev…

Eerste ASER onderzoek nadat pandemie de verstoring van het leren omkadert, en i…Pas nieuwjaarspromotiecode SD25 toe

Een rechtse organisatie gevestigd in Chandigarh heeft er ook bij de lokale overheid op aangedrongen om de screening van Pathaan te verbieden en heeft strafrechtelijke stappen ondernomen tegen zijn makers over Besharam Rang.

Ondertussen zei Prasoon Joshi, voorzitter van de Central Board of Film Certification (CBFC), onlangs in een verklaring dat de makers van Pathaan is gevraagd om “geadviseerde veranderingen

strong>…inclusief de liedjes en dien de herziene versie in”.

Vorig jaar hadden leden van een hindoeïstische outfit een protest georganiseerd tegen Aamir Khan-starrer Laal Singh Chaddha, en eisten een verbod op het in Uttar Pradesh omdat zij beschuldigen d de acteur die grappen maakt over goden.