NTA reviderar schemat för JEE Main 2023, släpper information om examensstaden

0
36

JEE Main 2023: National Testing Agency (NTA) släppte onsdagen (18 januari) informationssedeln för examensstaden för det gemensamma inträdesprovet (JEE) Main session 1 examen 2023. Kandidater som har ansökt för undersökningen kan ladda ner antydan från den officiella webbplatsen – jeemain.nta.nic.in.

Läs också |Life in an IIT: Learning and sharing — how IIT Hyderabad made first year CSE-student säker

Enligt meddelandet kommer NTA att genomföra session ett av JEE (Main) 2023 den 24, 25, 29, 30, 31 och 1 februari 2023 för B.E./B. Tech (Papper 1, Shift 1st och Shift 2nd). För B. Arch och B. Planning (Papper 2A och 2B) kommer tentamen att hållas den 28 januari (endast andra skiftet). Tidigare var det en tentamen som skulle genomföras den 27 januari för JEE Main. Session 1-prov kommer att genomföras på olika centra i 290 städer över hela landet och 25 städer utanför Indien

JEE (Main) 2022 session 1 Exam-stadsinformation: Steg för nedladdning 

Steg 1: Besök den officiella webbplatsen – jeemain.nta.nic.in

Steg 2: Klicka på länken för antydan som finns på hemsidan.

Berättelser endast för prenumeranterVisa alla

Hybrid Covid-immunitet erbjuder mer skydd än infektion, säger studie

Delhi Konfidentiellt: Specialinbjudna till Republic Day-paraden i år

Vad triggade indiska brottare’ protest: Rädsla bland kvinnor för &#821…

Varför IT:s utkast till regler för PIB:s faktakontroller kan göra med några få fler kontrollerAnvänd nyårskampanjkod SD25

Steg 3: Du kommer att dirigeras till en ny sida, ange de nödvändiga uppgifterna.

Steg 4: Klicka på knappen Skicka.

Steg 5: Ladda ner och ta en utskrift av meddelandesedeln för framtida referens.

Medan de ansökte fick kandidaterna möjlighet att välja valfria fyra städer där de skulle känna sig bekväma att dyka upp för JEE Main 2023-provet. De kunde välja städer endast i delstaten med permanent adress eller endast delstat med nuvarande adress. Centrum har tilldelats utifrån de val som markerats i ansökningsblanketten.

© IE Online Media Services Pvt Ltd