Indigo-vluchtincident: leiders van de oppositie slaan uit naar Tejasvi Surya's voor 'in gevaar brengen van de veiligheid van passagiers'

0
54

Leiders van de oppositiepartij kwamen zwaar neer op de BJP nadat het incident van haar Bangalore Zuid-parlementslid Tejasvi Surya naar verluidt probeerde de nooduitgang van de Indigo Flight te openen.

Tejasvi Surya, nationaal voorzitter van de BJP Yuva Morcha en parlementslid van de partij uit Bengaluru South, opende naar verluidt de nooduitgang van een IndiGo-vliegtuig voor het opstijgen, op de luchthaven van Chennai op 10 december jl. jaar.

Terwijl hij de BJP VIP ‘Brats’ uitriep, tweette congreslid Randeep Singh Surjewala: “The BJP VIP Brats! Hoe durft de luchtvaartmaatschappij te klagen? Is het de norm voor de machtselite van de BJP? Heeft het de veiligheid van passagiers in gevaar gebracht? Ohhh! U kunt geen vragen stellen over BJP's gerechtigde VIP's !”

Congresleider Abhishek Singhvi deelde een foto van Surya en Indigo jet en tweette zonder het BJP-parlementslid te noemen: 'Het lijkt erop dat iemand te gretig is om groots te worden in het politieke leven. Het gebeurt niet op deze manier. Succes in de politiek is een factor van nederigheid en doorzettingsvermogen, niet van vluchtigheid en arrogantie.

Shiv Sena-parlementslid Priyanka Chaturvedi vroeg om strikte maatregelen op Twitter. “Heeft? Indigo dit incident aan DGCA heeft gemeld? Zou dat niet moeten? suo moto kennis nemen van dit incident? Wat als dit gebeurde nadat het vliegtuig was opgestegen in plaats van tijdens het taxiën op de landingsbaan, zou een verontschuldiging dan voldoende moeten zijn?

Supriya Shrinate, de voorzitter van sociale media en digitale platforms, eiste dat er les zou worden gegeven aan het BJP-parlementslid. Ze twitterde: Een ondeugende man opent de nooduitgang van een vlucht, waardoor de vlucht met 3 uur vertraging oploopt, de naam van de persoon die mensen in gevaar bracht en ongemak veroorzaakte, werd een maand lang niet onthuld Dronken van stroom – dat MP elke dag haat verspreidt Deze verwende Tejasvi Surya moet een lesje worden geleerd.

Tamil Nadu DMK MLA T R B Rajaa bekritiseerde Tejasvi Surya en zei: “Een passagier die getuige was van wat er gebeurde aan boord vertelde TNM dat de passagiers in paniek raakten toen de deur werd geopend. “Gelukkig gebeurde het toen de vlucht aan de grond stond.” Het zou heel erg zijn geweest als zoiets in de lucht was gebeurd!”

Advertentie

De luchtvaartmaatschappij bracht dinsdag, meer dan een maand na het incident, een verklaring uit naar aanleiding van enkele mediaberichten erover. Terwijl de rapporten Surya noemden, noemde IndiGo echter niemand in zijn verklaring.

“Een passagier die op 10 december 2022 met vlucht 6E 7339 van Chennai naar Tiruchirapalli reisde, opende per ongeluk de nooduitgang tijdens de instapproces. De passagier verontschuldigde zich meteen voor de actie. Volgens SOP's werd het incident geregistreerd en onderging het vliegtuig verplichte technische controles, wat leidde tot een vertraging bij het vertrek van de vlucht', aldus de luchtvaartmaatschappij.

Alleen abonneeverhalenAlles bekijken

Delhi Confidential: speciale genodigden

UPSC Key- 19 ​​januari 2023: meer informatie over Jaarlijks rapport over de onderwijsstatus… Hoe een verjaardagscadeau aan een vriend de politie van Mumbai naar 2 dieven leidde die ev…

Eerste ASER-enquête na pandemie omschrijft de verstoring van het leerproces, en i…Pas nieuwjaarspromotiecode SD25 toe

Maar bronnen bij de luchtvaartmaatschappij bevestigden dat het Surya was, die met de BJP's Tamil Nadu-president K An namalai.