ICSI CSEET Januari 2023 Resultaat aangekondigd op icsi.edu

0
71

ICSI CSEET januari 2023 Resultaat: Het Institute of Company Secretaries of India (ICSI) maakt de resultaten bekend voor de CS Executive Entrance Test (CSEET) sessie van januari 2023. Zodra ze zijn gedeclareerd, kunnen kandidaten CSEET-scorekaarten downloaden van de officiële ICSI-website – icsi.edu.

Lees |ICSI CSEET januari 2023: resultaten die vandaag worden vrijgegeven, hoe scorekaart te downloaden

De CSEET-sessie-examens van januari werden afgenomen op 7 en 9 januari. De resultaten worden naar verwachting om 16.00 uur aangekondigd op de officiële website.

ICSI CSEET januari 2023 Resultaat: wanneer en waar te controleren< /b>

Om het resultaat van CSEET 2023 te bekijken, moeten kandidaten de website – icsi.edu. Klik op de startpagina op het tabblad Resultaat. Klik op de resultaatlink voor 'ICSI CSEET januari 2023'. Voer nu de vereiste inloggegevens in. Het resultaat en de scorekaart verschijnen op het scherm.

Alleen abonneeverhalenAlles bekijken

Hybride Covid-immuniteit biedt meer dekking dan infectie, zegt studie

Delhi Confidential: speciale genodigden op Republic Day-parade dit jaar

Wat voor opschudding zorgde bij worstelaars: telefoontjes van vrouwen over 'onveilige omgeving… .

Waarom IT's ontwerpregels voor PIB's factchecks een paar kunnen missen more checksNieuwjaarspromotiecode SD25 toepassen Lees |ASER 2022-rapport wordt vandaag vrijgegeven, markeert terugkeer van nationale enquête na 4 jaar

Kandidaten wordt geadviseerd om de scorekaarten te downloaden en er een afdruk van te maken voor toekomstig gebruik. Het resultaat samen met een e-resultaat-cum-cijferverklaring met een vakgewijze verdeling van cijfers zal aan studenten worden verstrekt om te downloaden via de website.

Vorig jaar, in de CSEET juli 2022-examens, in totaal 68,1 procent van de studenten had zich gekwalificeerd voor het examen, dat op 9 juli online werd afgenomen via proctoring op afstand.

 

 

© IE Online Media Services Pvt Ltd