Dit is de goedkoopste dag naar de supermarkt

0
38
Maxx-Studio/Shutterstock.com

Vanwege prijsstijgingen wil iedereen geld besparen in de supermarkt. Hoewel je waarschijnlijk al wat trucjes kent voor het budgetteren van boodschappen, loop je misschien een verrassende mis: door de dag waarop je winkelt te veranderen.

Woensdag is de goedkoopste dag om boodschappen te doen, en het is alles over hoe winkels deals uitrollen.

GERELATEERDHoe (en waarom) u een winkelkaart van uw kruidenierswinkel maakt

Natuurlijk is winkelen op woensdag voor sommigen niet haalbaar (zoals mensen met zowel een baan als kinderen om voor te zorgen of mensen met schema's buiten normale werkuren), maar als u de dag voor u kunt laten werken, bestaat de mogelijkheid om deals voor twee weken in één keer te verzilveren.

Dit is waarom. Op woensdag lanceren veel grote supermarkten (zoals Kroger en Walmart) hun nieuwe wekelijkse advertenties met alle nieuwe verkoopproducten. Door op woensdag te winkelen, krijgt u die deals eerder dan andere mensen, maar dat is niet het enige voordeel.

Herbruikbare boodschappentassen (3 stuks – grijs)

Vergeet je boodschappentassen niet.

Amazon

$ 27,99
$ 34,99 Bespaar 20%

Op woensdag , zijn veel van de verkopen van de advertentie van de vorige week nog steeds goed of zijn zelfs nog meer verlaagd om ze uit de schappen te halen. Dit betekent dat als u op woensdag naar uw supermarkt gaat (vooral 's ochtends), u het dubbele aantal deals kunt scoren. En laten we eerlijk zijn, het betekent ook minder mensen, en wie stelt kleinere drukte tijdens het winkelen niet op prijs?

Als u op zoek was naar meer manieren om geld te besparen in de supermarkt kan het veranderen van je winkeldag de onverwachte methode zijn die je hebt gemist.