Dhinchak Pooja trends op Twitter nadat een vrouw rapt ter ondersteuning van Rahul Gandhi's Bharat Jodo Yatra. Horloge

0
43

Nadat een vrouw een video plaatste waarin ze rapt ter ondersteuning van Rahul Gandhi‘s voortdurende Bharat Jodo Yatra, cringe popster en internetsensatie Dhinchak Pooja begon trending op Twitter. Hoewel het nummer niet door Pooja is gezongen, zijn Twitter-gebruikers van mening dat haar muziek beter is dan het rapnummer dat de vrouw dinsdag dropte.

Bekijk de video hier:

De vrouw die de video plaatste, is Anam Ali, een aanhanger van het Congres. Twitter-gebruikers konden het niet laten om sarcastische opmerkingen over haar video te plaatsen en waren van mening dat het nummer hen deed denken aan Dhinchak Pooja, wiens muziek “veel beter is.

In de video rapt Anam, “Ab nahi toh kab, mile kadam, jude watan, Rahul ki jaari hai Bharat Jodo Yatra… (Zo niet nu, wanneer ga je anders versnellen en het land verenigen, Rahul’s Bharat Jodo Yatra gaat door).” De video duurt meer dan twee minuten.

Lees ook |Hoeveel verdient Dhinchak Pooja? Het kolossale bedrag zal je verbazen

Een persoon schreef: “Kuch seekhiye pooja ji se,” een ander schreef: “Waardeer je inspanningen. Er is echter nog veel ruimte voor verbetering,” en “dhinchak pooja kreeg concurrentie 😂😂😂.” Een andere persoon schreef: “Aata kaha se hai itna vertrouwen (waar halen mensen zoveel vertrouwen vandaan)?

Dhinchak Pooja, wiens echte naam Pooja Jain is, werd beroemd in 2016 na het uitbrengen van nummers als 'Swag Wali Topi', 'Selfie Maine Leli Aaj'. Ze verscheen zelfs als deelnemer aan Bigg Boss.

© IE Online Media Services Pvt Ltd