De bästa mobiltelefonplanerna 2023

0
38
SFIO CRACHO/Shutterstock.com

Innehållsförteckning

Vad du ska leta efter i en mobiltelefonplan 2023
Bästa mobiltelefonplanen totalt sett: Verizon 5G Få mer
Bästa budgetplanen för mobiltelefoner: Mint Mobile 12- Månad Obegränsad
Bästa förbetalda mobiltelefonabonnemang: T-Mobile Connect
Bästa mobilabonnemang för två linjer: Verizon 5G Start
Bästa familjeplan för mobiltelefon: Visible Party Pay
Bästa obegränsad Mobiltelefonplan: AT&T Unlimited Elite

Uppdatering, 01/12/2023: Vi har granskat våra rekommendationer och är övertygade om att dessa fortfarande är de bästa mobiltelefonabonnemang du kan registrera dig för.

Vad man ska leta efter i en mobiltelefonplan 2023

Mobiltelefonplaner har sett en enorm tillväxt under de senaste åren. Faktum är att nu när marknaden vimlar av nya operatörer och planer, är det enklare än någonsin att hitta en tjänst som passar din budget och användningsbehov—om du vet vad du ska leta efter.

< p>Obegränsade dataplaner fortsätter att vara ett av de mest populära alternativen runt, och det är lätt att förstå varför. Smartphones har snabbt blivit en populär källa för underhållning för människor runt om i världen, och streaming av filmer eller nedladdning av spel kräver betydande bitar av data. Obegränsade abonnemang säkerställer att du aldrig blir utelåst från innehållet du älskar, även om de tenderar att vara lite dyrare än sina databegränsade motsvarigheter.

Förbetalda planer har också kommit långt i senaste decenniet, avskaffade sin persona av låg kvalitet och blommade ut i tjänster som konkurrerar med månatliga prenumerationer. Dessa planer innebär att du betalar pengar i förskott för en tjänst och kräver vanligtvis inga kreditupplysningar eller långa kontrakt. De tenderar också att vara billigare än sina månatliga motsvarigheter, vilket gör dem till ett utmärkt sätt att spara pengar på dina räkningar.

När det kommer till operatörer har du många valmöjligheter. Verizon och AT&T fortsätter att erbjuda några av de bästa täckningskartorna i landet, även om T-Mobile är en solid utmanare som vanligtvis är lite billigare än konkurrenterna.

Under tiden, nykomlingar som Mint Mobile och Visible erbjuder kartor med lite mindre täckning men har radikalt sänkta priser för att kompensera. Se dock till att kolla in varje operatörs täckningskarta innan du registrerar dig för deras tjänst, särskilt om du bor på landsbygden.

Det är svårt att gå fel med de flesta planerna från dagens största operatörer, men det finns några som står över resten. Här är sex av de bästa mobilabonnemang som finns, allt från obegränsade förbetalda planer till billiga familjealternativ.

Bästa mobilabonnemang totalt: Verizon 5G Få mer

rafapress /Shutterstock.com

Proffs

 • ✓ Obegränsad tillgång till premiumnätverk
 • ✓ 50 GB hotspot-data
 • ✓ Imponerande rikstäckande täckning

Nackdelar

 • ✗ Kostnaden ökar med färre rader

Verizon erbjuder inte bara en av de bästa täckningskartorna i landet, utan dess 5G Get More-plan ger fler funktioner och åtkomst än något annat på marknaden. Du får tillgång till dess 5G-nätverk, ingen begränsning oavsett dataanvändning och häpnadsväckande 50 GB premium-hotspot-data.

Utöver dess grundläggande funktioner, finns ett gäng godsaker inkluderade i 5G Get Mer plan—inklusive strömningstjänsterna Hulu, Disney+ och ESPN+, Google Play Pass eller Apple Arcade och ett Apple Music-abonnemang.

Det finns till och med 50 % rabatt när du köper en ny smartklocka, surfplatta eller hotspot, tillsammans med fri tillgång till Verizon Cloud (vilket ger dig 600 GB molnlagring). Sammantaget är det ett värde på över 60 USD varje månad, vilket får tillbaka mycket av dina kostnader om de används till fullo.

Priset på planen skalar baserat på hur många rader som aktiveras, allt från $90 för en enstaka rad till $50 per rad för fem eller fler. Det är helt klart en bättre affär för större grupper, men även ensamanvändare kommer att få mer än pengarna är värda med Verizons 5G Get More-plan.

Bästa mobilplanen totalt sett

Verizon 5G Få mer

Det är lite dyrt, men Verizons imponerande täckning och 5G-nätverk gör detta till en av de bästa planerna som finns. Du får också ett gäng gratisprenumerationer (som Hulu och Disney+) när du registrerar dig.

Verizon

 

Bästa budgetplan för mobiltelefoner: Mint Mobile 12-månaders obegränsad

Mint Mobile

Proffs

 • ✓ Överkomligt pris
 • ✓ Obegränsad prat och sms
 • ✓ Obegränsad data

Nackdelar

 • ✗ 5 GB hotspot
 • ✗ Begränsad täckning

Budgetmobiltelefonplaner har kommit långt under det senaste decenniet. Ingenstans är det mer uppenbart än med Mint Mobile, som erbjuder en överraskande robust 12-månaders obegränsad plan för bara 30 USD/månad.

Du kommer inte att dra nytta av några bonusfunktioner, men du kommer att få obegränsat med tal, sms och data, även om hastigheterna sänks efter att du har använt mer än 35 GB varje månad. Den är också begränsad till bara 5 GB mobil hotspot-data, så du kommer inte att använda den som säkerhetskopia när ditt heminternet går ner eller du är ute och reser.

< p>Täckningen är också lite mer begränsad än konkurrenterna, med en anmärkningsvärd död fläck över större delen av centrala Nebraska, såväl som andra delar av landets mellersta och västra delar.

Det är dock mindre bråk, och för bara 30 USD/månad finns det ingen bättre plan på marknaden. Täckningen är utmärkt i nästan alla större städer, och tillgången till obegränsad data till det här priset är imponerande.

Om du kan leva med några små nackdelar är Mint Mobile ett utmärkt alternativ för shoppare med en budget .

Bästa budgetplan för mobiltelefoner

Mint Mobile 12-månaders obegränsad

Obegränsat samtal, sms och data är alla standard på denna prisvärda plan. Täckningen är lite bristfällig jämfört med konkurrenterna, men folk nära ett stort storstadsområde borde inte ha några problem med dess prestanda.

Mint Mobile

 

Bästa prepaid-mobilabonnemang: T-Mobile Connect

viewimage/Shutterstock.com

Proffs

 • ✓ Flera nivåer erbjuds
 • ✓ Körs på T-Mobiles rikstäckande nätverk
 • ✓ Inget årskontrakt

Nackdelar

 • ✗ Barebones-plan utan krusiduller

T-Mobile Connect lanserades 2020, och sedan dess har det varit en av de mest populära förbetalda planerna på marknaden. Connect körs genom T-Mobiles rikstäckande nätverk, vilket innebär att du får utmärkt täckning nästan överallt där du reser.

Det bästa med T-Mobile Connect är mångfalden av planer. Faktum är att du kan hitta ett förbetalt alternativ för bara 10 USD/månad som erbjuder bara 1 GB inhemsk data och 1 000 minuters samtal och 1 000 sms. Det dyraste alternativet kostar 35 USD/månad, med obegränsat samtal och sms och 12 GB data.

Det värsta med T-Mobile Connect? När du har nått ditt datatak kommer alla tjänster som kräver data att stängas av tills nästa faktureringsperiod börjar. Du kan ansluta till Wi-Fi för att komma åt utvalda funktioner, eller så kan du köpa ytterligare data för att fortsätta använda dina tjänster utan avbrott.

Men om du är en sparsam dataanvändare (eller spenderar större delen av dagen ansluten till Wi-Fi), är T-Mobile Connect bland de bästa förbetalda alternativen på marknaden.

Bästa förbetalda mobiltelefonplanen

T-Mobile Connect

Flera abonnemang och prisklasser är tillgängliga med T-Mobile Connect, även om de alla går via det kraftfulla T-Mobile-nätverket. Titta bara på din dataanvändning, annars kan du ta slut innan nästa faktureringsperiod.

T-Mobile

 

Bästa mobilabonnemang för två linjer: Verizon 5G Start

Sulastri Sulastri/Shutterstock.com

Proffs

 • ✓ Obegränsad data
 • ✓ 5G-åtkomst
 • ✓ Rimligt pris

Nackdelar

 • ✗ Datastrypning under rusningstid

En annan post på vår lista, en annan plan från Verizon. Den här gången är det 5G Start-planen som vinner, eftersom dess fantastiska pris och imponerande bonusar gör den till det perfekta valet för par eller två vänner som delar en plan.

Med en kostnad på 60 USD/månad per linje är 5G Start-planen lite dyr—men det råder ingen tvekan om att du får vad du betalar för. Verizons nätverk är utan tvekan det bästa i landet, med en vidsträckt 5G-karta som bara bör fortsätta att växa sig större och mer tillförlitlig under resten av året.

Du får obegränsat med dataåtkomst med den här planen, även om du kan uppleva en viss strypning under rusningstid.

Bortsett från den nackdelen finns det lite att ogilla med Verizons obegränsade erbjudande på ingångsnivå. Bonusinnehåll för det här paketet är inte lika robust som 5G Get More-planen, även om du fortfarande kommer att dra nytta av sexmånadersprenumerationerna på Disney+, Apple Music och Apple Arcade.

Bästa mobilabonnemang för två rader

Verizon 5G Start

som en av Verizons billigaste obegränsade planer får du prisvärd tillgång till dess pålitliga nätverk.

Verizon

 

Bästa familjeplan för mobiltelefon: Visible Party Pay

Synlig

Proffs

 • ✓ Obegränsad prat, sms och data
 • ✓ Obegränsad hotspot
 • ✓ Stora rabatter för att lägga till fler betalare

Nackdelar

 • ✗ Inte en "sant" familjeplan

Visible erbjuder en annan typ av familjeplan som ger varje linje ett eget konto. Dubbad Party Pay, vänner, familj eller till och med främlingar är fria att gå med i ditt “Party.” Ju fler personer i ditt sällskap, desto lägre blir dina kostnader, och priserna når botten på 25 USD/månad när de grupperas med ett sällskap på minst fyra personer.

Det fantastiska med Visible Party Pay är att varje linje är ansluten till sitt eget konto, vilket innebär att det är enkelt att dela upp räkningar eller spåra din egen dataanvändning. Naturligtvis behöver du inte spåra dina data ofta, eftersom du får obegränsad tillgång till Visibles nätverk, tillsammans med obegränsat samtal och sms. Det finns heller inget datatak på din hotspot, och du kan till och med ringa till Kanada och Mexiko.

RELATED2023 års bästa mobila hotspots

Party Pay är inte en riktig familjeprenumeration som man ser på andra operatörer, så om du letar efter något som låter dig bunta ihop ett gäng rader på ett enda kreditkort utan att hoppa igenom ett par ringar, kanske du är bättre serveras letar du någon annanstans.

Men om du inte har något emot eller ens föredrar dess individualistiska karaktär, erbjuder Visible Party Pay stort värde för familjer och stora grupper av vänner.

Bästa familjeplan för mobiltelefoner

Visible Party Pay

Om du inte har något emot att välja en icke-traditionell familjeprenumeration är Visible Party Pay prisvärt, flexibelt och körs på ett tillförlitligt nätverk.

Synlig

&nbsp ;

Bästa obegränsade mobilabonnemang: AT&T Unlimited Elite

rafapress/Shutterstock.com

Proffs

 • ✓ Obegränsad prat, sms och data
 • ✓ 5G-stöd
 • ✓ 4K-strömning

Nackdelar

 • ✗ Lite dyrare än andra planer

Medan de flesta planerna på den här listan är obegränsade dataplaner är det få som kan konkurrera med AT&T Unlimited Elite. Som vanligt fungerar prissättningen på en glidande skala baserat på aktiverade linjer (från 45 USD/månad till 85 USD/månad), men du skulle ha svårt att hitta en mer komplett tjänst.

Du får inte bara obegränsat med tal, sms och data, utan du kommer inte att strypas baserat på användning. Du får också tillgång till AT&T’s växande 5G-nätverk och unika ActiveArmor-säkerhetssystem, som kontrollerar bedrägerisamtal och blockerar dem innan du når din telefon.

RELATERATVilka mobiloperatörer har verkligen obegränsade planer i USA?

Släng in 40 GB hotspot-data per linje, 4K-videoströmning och fri tillgång till HBO Max, så har du en obegränsad plan värd att prata om.

Det är lite dyrt (och Verizons täckning kan vara bättre baserat på din plats), men Unlimited Elite-planen är utan tvekan värd att titta närmare på om du är ute efter en väl- avrundad mobilplan.

Bästa mobilplan för obegränsad mobil

AT&T Unlimited Elite

Ingen begränsning baserat på användning, obegränsat samtal, text och data och en täckningskarta som berör nästan varje tum av landet. Det här alternativet från AT&T passar bra för alla som söker en kraftfull plan.

AT&T

 

The Best Android Phones of 2022 Best Android Phone Overall Samsung Galaxy S22 Amazon

639,99 USD
799,99 USD Spara 20 %

Bästa Budget Moto G Play (2021) Amazon

129,88 USD
$169,99 Spara 24%

Bästa medelstora Android Ring Google Pixel 6a Amazon

348,00 USD
449,00 USD Spara 22 %

Bästa Premium Android-telefon Samsung Galaxy S22 Amazon

989,99 USD
$1199,99 Spara 18%

Bäst för spel ASUS ROG-telefon 6 Amazon

949,00 USD
999,00 $ Spara 5 %

Bästa kameratelefonen Google Pixel 7 Pro Amazon

749,00 USD
899,00 USD Spara 17 %

Bästa batterilivslängd Moto G Power (2021) Amazon LÄS NÄSTA

 • › Så här blockerar du ditt nummer i nummerpresentation på iPhone eller Android
 • › De 5 bästa molnspeltjänsterna 2022
 • › Din telefonplan kan lägga till iCloud, Apple Music och mer
 • › Dish’s Boost Infinite kommer att använda “The Power of Three Networks”
 • › Vad är dataroaming och hur kan du undvika att betala för det?
 • › SIM-kloning: 3 tecken på att ditt telefonnummer är komprometterat
 • › Verizon’s förbetalda 5G-planer är nu billigare och bättre
 • › Hur man får tillbaka den gamla Wikipedia-layouten