Bose QuietComfort Earbuds 2 recension: Noise-Canceling Champs

0
55

Betyg: 8/10 ?

 • 1 – Absolut hett sopor
 • 2 – Sorta ljummet sopor
 • 3 – Starkt felaktig design
 • 4 – Några fördelar, många nackdelar
 • < li>5 – Acceptabelt imperfekt

 • 6 – Tillräckligt bra för att köpa på rea
 • 7 – Utmärkt, men inte bäst i klassen
 • 8 – Fantastiskt, med några fotnoter
 • 9 – Håll käften och ta mina pengar
 • 10 – Absolut design Nirvana

Pris: 299 USD strong> Amazon Bose

Ryan Waniata/Recensionsnörd

Bose’s QuietComfort Earbuds 2 har skapats för ett primärt syfte: att döda allt brus. Även om de kanske inte riktigt når de höjderna, lyckas de som de bästa brusdämparna på marknaden. Deras polerade paket innehåller också bra anpassning, utmärkt ljud och en ny, slimmad design.

QuietComfort Earbuds 2 följer i fotspåren av de ursprungliga QuietComfort Earbuds, som låg överst på de flesta listorna över de bästa brusreducerande hörlurarna i flera år. Andra generationens knoppar tar saker till en ny nivå, men de är inte helt ensamma på marknaden. Apples AirPods Pro (gen 2) gjorde sitt eget kvantsprång när det gäller brusreducering och står som QC Earbuds 2:s toppkonkurrent och det bästa alternativet för iPhone-älskare.

Med en prislapp som är 50 USD mer än Apples par och utan några av dagens mest eftertraktade flaggskeppsfunktioner som 3D rumsljud och flerpunktskoppling vann Bose QuietComfort Earbuds 2& #8217;inte vara för alla. Men om du letar efter den brusreducerande motsvarande T1000 behöver du inte leta längre.

Här är vad vi gillar

 • Klassledande brusreducering
   li>

  • Utmärkt ljudprestanda
  • Bra samtalskvalitet
  • Bekväm design
  • Solid anpassning

  Och vad vi Gör det inte

  • Ingen flerpunktsparning
  • Följet kan inte laddas trådlöst
  • Ingen spårning av hörsnäckor

  Recension Geeks expertgranskare går praktiskt in på varje produkt vi recenserar. Vi testar varje hårdvara i timmar i den verkliga världen och kör dem genom riktmärken i vårt labb. Vi accepterar aldrig betalning för att rekommendera eller recensera en produkt och samlar aldrig ihop andras recensioner. Läs mer >>

  Innehållsförteckning

  Smalare och smidigare (men fortfarande lite rejäl )
  Bra kontroller och funktioner, med vissa utelämnanden
  Världens bästa brusreducering
  Utmärkt, anpassningsbart ljud
  Klara samtal
      Bose QC2-mikrofonexempel: Tyst rum
      Bose QC2-mikrofonexempel: lätt vind
  Batteriuppgradering
  Bör du köpa Bose QuietComfort 2-hörlurar?

  Smalare och smidigare (men fortfarande lite rejäl)

  Ryan Waniata/Recensionsnörd

   < li>Mått:

   • Hörsnäckor: 1,2 x 0,68 x 0,88 tum (30,48 x 17,27 x 22,35 mm)
   • Följe: 2,61 x 2,34 x 1,05 tum (66,3 x 59,4 x 26,67 mm)
  • Vikt:
   • Hörsnäcka: 0,22 oz (6,24 g) vardera
   • Följe: 2,11 oz (59,8 g)
  • Damm-/vattenbeständighet:
   • Hörlurar: IPX4
   • Följe: Ingen IP-klassificering

  Den kanske största stöten på de ursprungliga QuietComfort-öronsnäckorna är att de är tutande, särskilt jämfört med de kvicka AirPods Pro. Deras långa, pillerformade höljen fungerar huvudsakligen genom en skicklig prestation av örontipsinnovation som gör dem bekväma och säkra, men med 8,5 gram per knopp är de fortfarande mycket att släpa runt.

  QC Earbuds 2:s nya design är 30 % smalare, enligt Bose, och skillnaden är monumental. Knopparna bytte ut de avlånga höljena mot stjälkar i AirPods-stil, som är mycket lättare att bära i både öronen och, tack vare ett mycket mindre fodral, även fickan.

  RELATERATSamsungs Galaxy Buds 2 Pro-debut med ljud- och ANC-uppgraderingar

  Med över 6 gram per knopp, blir det nya paret blyg för att “glömma att de är i” känslan återfinns i AirPods Pro och Samsungs Galaxy Buds Pro 2. De tenderade också att knuffa lite när jag tog dem på löpbandet.

  Som sagt, deras kombination av tre örontips och tre stabilitetsband hjälpte mig att hitta en bekväm och stabil passform som mestadels lindrade problemet. Jag bar dem hela dagen i flera dagar med få klagomål. Stilen är också riktigt premium för priset, blandar glansig och matt plast för en elegant look.

  I lådan hittar du två extra uppsättningar med öronsnäckor och -band, en liten USB-C till USB-A-strömkabel och ett paket med instruktioner. En QR-kod lindad runt fodralet som säger “Börja här” laddar ner Bose Music-appen (tillgänglig på iPhone och Android), och jag rekommenderar starkt att du tar hänsyn till den första installationen, annars kanske öronsnäckorna inte automatiskt kopplas ihop ordentligt med din enhet framöver.

  Bra kontroller och funktioner, med vissa utelämnanden

  Ryan Waniata/Recensionsnörd

  QuietComfort Earbuds 2 erbjuder de flesta funktioner du kan förvänta dig av ett par flaggskeppsöronsnäckor, men som vi har sett från Bose tidigare oroar de sig inte så mycket för att hålla jämna steg med Joneses.

  Du får standarder som sensorer för att automatiskt pausa ljud när du drar ut en knopp (justerbar via appen) och en automatisk avstängningsfunktion efter några minuter. (Det gör det svårare att testa batteriet, men det är recensentens kors att bära.) Pekkontrollerna (speglade på varje knopp) erbjuder allt du behöver, inklusive spela upp/pausa och ringa, vidarebefordra och hoppa över låten bakåt och en svepgest som höjer eller sänker volymen.

  Om du håller på endera buds exteriör växlar du genom ANC- eller Transparency-lägen som standard, och du kan byta ut båda sidorna mot telefonens röstassistent i Bose Music-appen. Appen har också nyckeln till många andra funktioner, från att skapa dina egna förinställningar för brusreducering till att sänka (eller ta bort) din röst i telefonsamtal. Det finns till och med en trebands EQ för att justera ljudsignaturen, något Bose har hållit sig ifrån tidigare.

  Växla fullstorleksvy1 av 4Föregående bild
  Ryan Waniata/Recension GeekNästa bild Föregående bild
  Ryan Waniata/Granska GeekNästa bild Föregående bild Nästa bild Föregående bild
  Ryan Waniata/Review GeekNext Slide

  Men det finns några anmärkningsvärda luckor som du inte skulle förvänta dig vid denna dekadenta prisnivå. Som nämnts finns det ingen form av rumsligt 3D-ljud som du hittar i AirPods Pro, Samsungs Galaxy Buds 2 Pro och till och med LGs senaste Tone Free-öronsnäckor.< /p>

  Det finns också mer praktiska utelämnanden, som avsaknad av trådlös laddning för fodralet (en udda sådan för $300), och inga högkvalitativa streaming-codecs—även om Cnet rapporterar att aptX-codec kan komma i en firmware-uppdatering. Men kanske mest anmärkningsvärt är bristen på flerpunktsparning, något vi förväntar oss i kostsamma, kontorsvänliga bud.

  RELATEDVad är Multipoint Bluetooth?

  I stället lägger Bose till möjligheten att byta mellan tidigare ihopparade enheter med en switch, och ärligt talat, det räcker för mina syften. Men om du är en stor enhetsbehållare är avsaknaden av multipoint eller Apples automatiska växling värd att tänka på. Det är också olyckligt att det inte finns något sätt att spåra dina hörsnäckor i appen som du kan med många av dagens bästa hörsnäckor.

  Sammantaget, medan det finns några headscratchers erbjuder paketet precis tillräckligt med anpassning för att hålla de flesta nöjda, även om du måste koppla in fodralet för att ladda det som en Luddite. Och till skillnad från antingen Apples eller Samsungs par fungerar alla funktioner lika för Android eller iPhone.

  Världens bästa brusreducering

  Ryan Waniata/Recensionsnörd

  • Mikrofoner: 4 MEMs-mikrofoner per öronsnäcka
  • Lägen : Brusreducering, Aware, Custom (upp till fyra förinställningar totalt)

  Anpassning är namnet på spelet för QuietComfort Earbuds 2, inte bara i appen, utan som en daglig lyssningsritual. Varje gång du sätter i hörsnäckorna får du en symfonisk känsla som är både en ljudlogotyp och en mätning som anpassar brusreducering och ljudprestanda till din hörselgång via interna mikrofoner. Detta kallas officiellt CustomTune Technology, och även om jag inte kunde isolera det direkt för jämförelse utan anpassningen, vad Bose än gör, fungerar det.

  Brusreduceringen är verkligen inte av den här världen—så bra att det är aktivt roligt att leka med. När jag tog med mig hörsnäckorna i mina dagliga ärenden, kom jag på mig själv att sönderfalla fordon vid hörnstoppskylten, neutralisera mitt bullriga robotdammsugare när jag passerade vardagsrummet och till och med slänga bort nästan alla hörbara spår av min frus Emily i Paris säsong 3 maraton.

  QuietComfort Earbuds 2 är förstklassiga mördare av lägre frekvens drönarljud, men deras mest imponerande prestation kan vara hur väl de dämpar övre registerljud. Det är så nära äkta tystnad som jag har upplevt i ett par hörsnäckor. Inga hörlurar kan så klart radera allt brus, och när ljudet uppstår—minskningen av gymvikterna eller min hunds skällarfrenzy—er det nästan en chock av irritation. Hur vågar du släppa igenom ljud?

  Ryan Waniata/Recensionsnörd

  För objektiv testning ställde jag QC Earbuds 2 mot de ursprungliga QuietComfort-knopparna och Sonys WH-1000XM4 over-ears i min hemmastudio och spelade mina vanliga simuleringar av flygplansdrönare och röstprat genom professionella monitorer. QC Earbuds 2 överträffade båda rivalerna och visade återigen en speciell triumf i det övre registret. Även när de spelade upp båda videorna tillsammans maskerade Boses senaste buds ljudet helt med lite lätt musik.

  Jag kunde inte ställa QuietComfort Earbuds 2 mot AirPods Pro (gen 2) direkt, men jag är övertygad om att Bose-paret har fördelen baserat på dess anmärkningsvärda fördel jämfört med de tidigare QuietComfort-knapparna, vilket var mer uppenbar än till och med Apples par i mina tester. AirPods Pro är fortfarande mycket bra brusdämpare. Det är uppenbart att allt eftersom den här tekniken fortsätter att utvecklas kommer varumärken i allt högre grad att behöva bestämma hur öronsnäckor på ett intelligent sätt bearbetar vilka ljud som släpps in eller hålls ute—för vår egen säkerhet.

  På den noten erbjuder QuietComfort Earbuds 2's Aware Mode nu en funktion som liknar Apples Adaptive Transparency-läge, kallad ActiveSense. Den är designad för att skydda dina öron genom att dämpa höga ljud som smyger igenom medan du lyssnar på din omgivning.

  Däremot har Apple fördelen. Inte bara låter dess transparensläge mer naturligt, utan den adaptiva tekniken verkar översätta informationen i realtid, vilket gör att du naturligt kan bära knopparna i högljudda miljöer. Bose’s version verkar lite försenad och ibland överivrig. Jag kom på mig själv med att aktivera funktionen med min egen röst, tillfälligt dämpa omgivningsljudet i en märklig effekt, som om en kompressor var inkopplad på den där fantastiska soundboarden i himlen.

  Det sagt, medan jag inte gör det; Jag älskar inte ActiveSense, det kan vara praktiskt för dem som bor i bullriga stadsdelar eller reser i centrum.

  Utmärkt, anpassningsbart ljud

  Ryan Waniata/Review Geek

  • Bluetooth-codecs: AAC, SBC
  • Bluetooth-version: 5.3
  • Chipset: Qualcomm S5 Audio SoC
  • < /ul>

   Bose QuietComfort Earbuds 2 justerar också aktivt ljudprestanda för varje lyssning med CustomeTune-teknik. Bose hävdar att detta kommer att kompensera för alla möjliga personliga egenskaper, inklusive de olika formerna på dina egna öron, för att skräddarsy ljudet direkt för dig. Och även om jag inte kan verifiera att det är nyckeln till ljudsignaturen, är resultaten imponerande.

   Du kommer att höra många recensenter prata om Bose’s “skulpterat ljud,” och om du har hört Bose-produkter förut känner du säkert igen. I mina öron kan många Bose-hörlurar få instrument att låta lite mindre organiskt, med lite extra pepp i det övre mellanregistret och en glansig glans.

   Även om det fortfarande är fallet till viss del, var mina lyssnarsessioner väldigt trevliga. Jag föredrar fortfarande Sonys WF-1000XM4 och den uppgraderade AirPods Pro överlag, men Bose har skapat en härlig ljudscen här som låter dig sätta dig på drift i tydliga och närvarande instrumentala attacker, skarpa slagverk som sällan är skarpa eller genomträngande , och fascinerande reverbsvansar.

   RELATERATSony WF-1000XM4 Earbuds Review: Best Earbuds, Worst Name

   Även stränginstrument, som de lekfulla klicken från Chris Thiele’s mandolin eller det gyllene skenet från Sean Watkins’ gitarrsolo i Nickel Creeks “Reasons Why,” presenteras taktfullt. Paul’s dammiga laserstrålebas i “Något i vägen” förlorar kanske en nyans av sin textur, men den kommer igenom djärvt och blomstrande utan att någonsin rulla över den andra instrumenteringen.

   Basresponsen är inte överväldigande, men den är tillräckligt stor för att få jobbet gjort, och du kan enkelt utöka dess ansträngningar eller (som jag gjorde) dra ner den lite med EQ. Ibland kan töntiga instrument som det drabbade pianot i Racounteurs’ “Carolina Drama” kan låta lite skarpare än jag skulle vilja, och snare och toms kan ibland låta mindre fylliga och naturliga än förväntat.

   Ändå är klarheten, balansen och detaljerna alla värda ett flaggskeppspar hörlurar, och jag tror att de flesta kommer att vara ganska nöjda med ljudet.

   Clear Calling

   Även om jag inte hade möjlighet att testa hörsnäckorna i extremt blåsiga miljöer, hade jag en fantastisk samtalsupplevelse hela tiden min recension. Uppringarna var tydliga utan att klaga i någon ände, och Bose har lagt till lite vindbuffring som borde hjälpa öronsnäckorna att bättre konkurrera med Apples topppar.

   Bose QC2 Microphone Sample: Quiet Room

   Bose QC2-mikrofonexempel: lätt vind

   Batteriuppgradering

   Ryan Waniata/Review Geek

   • Hörlurs batteritid: ~6 timmar per laddning (med ANC)
   • Batteri Livslängd: ~18 timmar (tre laddningar)
   • Laddningstid för öronsnäckor: 1 timme
   • Snabbladdningstid: strong> 20 minuter i 2 timmar

   Bose’s hörlursbatteri har aldrig varit i toppklass, vilket kan gå hand i hand med brusreducering av högsta klass. Men QuietComfort Earbuds 2:s uppskattning på 6 timmar per laddning, och 24 timmar totalt med fodralet, matchar nästan exakt med (säg det med mig) Apples AirPods Pro (gen 2). Och medan knopparna’ automatisk avstängning gör batteritiden svår att spåra, jag verkade konsekvent få mer batteri än vad som annonserades, möjligen för att den kraftiga brusreduceringen gjorde att jag kunde hålla volymen låg.

   Först och främst är dessa 6 timmars uppspelning långt över puckeln av vad jag skulle betrakta som komfortzonen för trådlös uppspelningstid. Ingen kommer sannolikt att lyssna på musik i 8-9 timmar i sträck, även på en lång flygning. Om du gör det, kommer det sannolikt att finnas tillräckligt många pauser för att snabbladda knopparna.

   Du kan göra mycket bättre, även med vissa öronsnäckor som kostar mycket mindre, men vad som presenteras bör vara tillräckligt för de flesta användningsfall.

   The Best Wireless Earbuds of 2022 Bose QuietComfort Earbuds II Bose QuietComfort Earbuds II Amazon

   $299.00
    

   Bästa trådlösa hörlurar under 100 USD Soundcore av Anker Life P3 Amazon

   74,99 USD
   $79,99 Spara 6%

   Bästa trådlösa hörlurar under 50 USD Soundpeats T3 Amazon

   39,99 USD
   $45,99 Spara 13 %

   Bästa trådlösa hörlurar för iPhone Apple AirPods Pro (2:a generationen) Amazon

   239,00 $ < img src="http://www.reviewgeek.com/pagespeed_static/1.JiBnMqyl6S.gif" />
    

   Bästa trådlösa hörlurar för Android Samsung Galaxy Buds 2 Pro Amazon

   189,99 $
   229,99 USD Spara 17 %

   Bästa trådlösa hörlurar för träning JBL Reflect Flow Pro Amazon

   150,13 USD
   $179,95 Spara 17%

   Bästa brusreducerande trådlösa hörlurarna Sony WF-1000XM4 Amazon

   278,00 $
    

   Ska du köpa Bose QuietComfort 2-öronsnäckorna?

   Om du vill ha den absolut bästa brusreduceringen du kan få, är Bose QuietComfort Earbuds 2 hörsnäckorna att köpa. Även om de utelämnar några stora funktioner som flerpunktsparning och spårning av öronsnäckor, finns det många andra anledningar att registrera sig, inklusive utmärkt ljud, bra kontroller och gott om sätt att anpassa din upplevelse.

   Om du är en iPhone-användare är du förmodligen fortfarande nöjdare med AirPods Pro (gen 2), särskilt om du använder många Apple-enheter. De är helt enkelt mer intuitiva och erbjuder bättre övergripande användbarhet tack vare funktioner som automatisk växling mellan Apple-enheter, spårning av hörsnäckor och deras imponerande Adaptive Transparency-läge.

   Men de erbjuder inte heller som mycket flexibilitet som QC2 när det gäller både enhetskompatibilitet och övergripande passform. Om du älskar idén med den bästa brusreduceringen, tillsammans med fantastiskt ljud och förstklassig design, är Bose QuietComfort 2 hörlurar värda inträdespriset.

   Betyg: 8/10 Pris: 299 USD Amazon Bose

   Här är vad vi gillar

   • Klassledande brusreducering
   • Utmärkt ljudprestanda
   • Bra samtalskvalitet
   • Bekväm design
   • Solid anpassning

   Och vad vi inte gör

   < ul>

  • Ingen flerpunktsparning
  • Följet kan inte laddas trådlöst
  • Ingen spårning av hörsnäckor