Säkerhetskopiera ditt liv med denna 14TB hårddisk, nu endast $199 ($95 rabatt)

0
26
Western Digital

Dagarna är förbi när du oroar dig för att säkerhetskopiera dina mest värdefulla minnen eller omfattande mediasamling, tack vare denna 14TB-enhet från Western Digital. Från och med nu och fram till den 19 januari 2023 har WD rabatterat sin Easystore 14TB extern USB 3.0-hårddisk till $199,99 ($95 rabatt). Till ett rimligt pris kan du hålla dina mest värdefulla filer säkra eller njuta av separat lagring för ditt spelbibliotek utan att behöva installera en ny intern enhet.

Western Digitals 14TB externa enhet är plug-and-play och kräver endast en USB 3.0-port och ett vägguttag för snabba och enkla överföringar. Den är också bakåtkompatibel med USB 2.0-portar för att fungera med de flesta äldre datorer. Enheten är ett effektivt sätt att hålla din stationära eller bärbara dators primära hårddisk eller SSD från att överbelastas med överflödiga filer som du kanske inte behöver varje dag. Har du en stor samling foton och andra digitala minnessaker? Den externa enheten på 14 TB kan hjälpa dig att spara utrymme på din primära disk eller fungera som sekundär lagring för att säkerhetskopiera de viktigaste filerna i ditt liv.

Western Digital easystore 14TB Extern USB 3.0-hårddisk

Spara dina viktigaste filer med 14TB lagringsutrymme. Den externa USB 3.0-enheten är ett snabbt och bekvämt sätt att säkerhetskopiera livets mest värdefulla dokument, foton, videor och mer.

Köp nu

199,99 USD
294,99 $ Spara 32 %

WD gör det enkelt att använda 14TB-enheten som en pålitlig lösning för alla dina oersättliga filer. WD Discovery-programvaran kan anpassas för att köras varje timme, dagligen eller månadsvis för att överföra över angivna mappar och filer. Om du är en Mac-användare kan du också formatera hårddisken och synkronisera den med Apple Time Machine för fullständig säkerhetskopiering av systemet. Med endast 6,7 tum hög, 5 tum djup och 2 tum bred tar enheten väldigt lite utrymme på ditt skrivbord, och dess eleganta och bekväma design passar de flesta kontorsestetik.

Oavsett om du är orolig för att spara dina viktigaste foton och dokument eller om du får ont om utrymme på din spelrigg, är Western Digital Easystore 14TB extern USB 3.0-hårddisk en bra lösning, speciellt för endast 199,99 USD ( $95 rabatt) till 19 januari.

Western Digital easystore 14TB extern USB 3.0-hårddisk

Spara dina viktigaste filer med 14 TB lagringsutrymme. Den externa USB 3.0-enheten är ett snabbt och bekvämt sätt att säkerhetskopiera livets mest värdefulla dokument, foton, videor och mer.

Köp nu

199,99 USD
294,99 $ Spara 32 %

 

LÄS NÄSTA

  • › Wikipedia har ett nytt utseende
  • › Brio 300 är Logitech’s nya konformade webbkamera
  • › Samsung Galaxy Unpacked 2023: Hur man tittar & Vad du kan förvänta dig
  • › 11 föga kända Excel-funktioner som är mycket användbara
  • › HTG-erbjudanden: Spara stort på bärbar lagring, mesh-Wi-Fi och mer
  • › Få två eller fler Phillips Hue-ljusarmaturer för 10 % rabatt